Зміст статті

vikonkom

Питання, включені для розгляду на засіданні виконавчого комітету Слобожанської селищної ради від 11 березня 2021 року

Рішення виконкому №72 Про накладення адміністративного стягнення на гр. ***

Текст рішення виконкому №72

Рішення виконкому №73 Про накладення адміністративного стягнення на гр. ***

Текст рішення виконкому №73

Питання, включені для розгляду на засіданні виконавчого комітету Слобожанської селищної ради від 18 березня 2021 року

Рішення виконкому №74 Про схвалення проекту рішення Слобожанської селищної ради «Змін до селищного бюджету на 2021 рік».

Текст рішення виконкому №74

Рішення виконкому №75 Про стан військово-облікової роботи на території Слобожанської селищної ради у 2021 році.

Текст рішення виконкому №75

Рішення виконкому №76 Про продовження договору оренди майна, укладеного з ТОВ «Котлотурбоенергоремонт», без проведення аукціону.

Текст рішення виконкому №76

Рішення виконкому №77 Про оголошення аукціону на право оренди об’єкта комунальної власності, а саме: вбудованого нежитлового приміщення № 95 (кабінет) загальною площею 15,2 кв.м., за адресою: Харківська область, Чугуївський район, смт. Слобожанське, вул. Дружби, буд. 12.

Текст рішення виконкому №77

Рішення виконкому №78 Про оголошення аукціону на право оренди об’єкта комунальної власності, а саме: вбудованих нежитлових приміщень, загальною площею 194,7кв.м., за адресою: Харківська область, Чугуївський район, смт. Слобожанське, вул. Сергія Закори, буд. 11.

Текст рішення виконкому №78

Рішення виконкому №79 Про подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради внесення змін до Заходів на 2021 рік до Програми розвитку фізичної культури та спорту на території Слобожанської селищної ради на 2021 – 2025 роки.

Текст рішення виконкому №79

Рішення виконкому №80 Про подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради внесення змін та доповнень до Заходів на 2021 рік до Програми розвитку охорони здоров’я на території Слобожанської селищної ради на 2021 – 2025 роки.

Текст рішення виконкому №80

Рішення виконкому №81 Про визначення структурного підрозділу, який здійснює заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі на території Слобожанської селищної ради.

Текст рішення виконкому №81

Рішення виконкому №82 Про затвердження проектно-кошторисної документації за робочим проектом «Реконструкція паркових зелених насаджень з влаштуванням місць рекреації та відпочинку у селі Лиман Зміївського району Харківської області».

Текст рішення виконкому №82

Рішення виконкому №83 Про подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради змін та доповнень до додатку рішення VІ сесії Слобожанської селищної ради VІІІ скликання від 11лютого 2021 року № 226-VІІ «Про затвердження обсягів фінансування та заходів Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки».

Текст рішення виконкому №83

Рішення виконкому №84 Про передачу квартири за адресою: смт. Слобожанське, вул. Лермонтова будинок *** квартира *** у приватну спільну часткову власність громадянам ***,***,***.

Текст рішення виконкому №84

Рішення виконкому №85 Про передачу квартири за адресою: смт. Слобожанське, вул. Спортивна будинок *** квартира *** у приватну спільну часткову власність громадянам ***,***,***,***.

Текст рішення виконкому №85

Рішення виконкому №86 Про накладення адміністративного стягнення на гр. ***

Текст рішення виконкому №86

Рішення виконкому №87 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради «Про надання дозволу на вчинення правочину щодо нерухомого майна, укладання договору оренди по ¼ частинах земельних ділянок від імені дітей» від 23.02.2021 р. №58.

Текст рішення виконкому №87

Рішення виконкому №88 Про внесення змін до додатку №1 рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради «Про утворення та затвердження складу комісії та Положення про комісію з питань захисту прав дитини Слобожанської селищної ради» від 11.02.2021 р. № 45.

Текст рішення виконкому №88

Додаткові питання:

Рішення виконкому №89 Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування ***

Текст рішення виконкому №89

Рішення виконкому №90 Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування ***

Текст рішення виконкому №90

Рішення виконкому №91 Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування ***

Текст рішення виконкому №91

Рішення виконкому №92 Про зміну наймача квартири № ** будинку ** по вул. Дружби в смт. Слобожанське.

Текст рішення виконкому №92



Питання, включені для розгляду на засіданні виконавчого комітету Слобожанської селищної ради від 26 березня 2021 року

Рішення виконкому №93 Про надання повної цивільної дієздатності ****

Текст рішення виконкому №93

Рішення виконкому №94 Про встановлення піклування над *****

Текст рішення виконкому №94

Рішення виконкому №95 Про  надання дозволу на вчинення правочину щодо нерухомого майна, купівлі ¼ частини будинку, право користування яким мають малолітні діти.

Текст рішення виконкому №95

Рішення виконкому №96 Про утворення та затвердження складу міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Текст рішення виконкому №96

Рішення виконкому №97 Про затвердження Плану організаційних і практичних заходів  щодо запобігання виникненню лісових пожеж у пожежонебезпечний період 2021 року.

Текст рішення виконкому №97

ПЛАН організаційних і практичних заходів щодо запобігання виникненню лісових пожеж у пожежонебезпечний період 2021 року

Рішення виконкому №98 Про затвердження Плану організаційних і практичних заходів щодо  запобігання нещасним випадкам з людьми на водних об’єктах Слобожанської селищної ради на 2021 рік.

Текст рішення виконкому №98

План організаційних і практичних заходів щодо запобігання нещасним випадкам з людьми на водних об’єктах Слобожанської селищної ради на 2021 рік

Рішення виконкому №99 Про схвалення проєкту рішенняСлобожанської селищної ради «Про затвердження місцевої цільової Програми розвитку цивільного захисту Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки».

Текст рішення виконкому №99

Заходи, обсяги та джерела фінансування місцевої цільової Програми розвитку цивільного захисту Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки

Місцева цільова Програма розвитку цивільного захисту Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки