В Слобожанській селищній територіальній громаді на базі Нижньобишкинської школи завершилась реалізація проєкту «Яскрава освіта для кожної дитини села Нижній Бишкин Слобожанської територіальної громади Харківської області».

30 листопада 2021 року відбулось відкриття проєкту «Яскрава освіта для кожної дитини села Нижній Бишкин Слобожанської територіальної громади Харківської області», на якому були присутні Слобожанський селищний голова Дмитрий Дихтярь, Начальник відділу освіти Слобожанської селищної ради Константин Руденко, Начальник сектору регіонального розвитку АТ "Укргазвидобування" Вікторія Сафонова, Менеджер зі сталого розвитку АТ "Укргазвидобування" Марія Мевша, а також педагогічний колектив та учні Нижньобишкинської школи.

З липня по листопад 2021 року Слобожанською селищною радою за фінансової підтримки АТ «Укргазвидобування» в рамках Програми корпоративної відповідальності на територіях присутності НАК Нафтогаз проходила реалізація проекту «Яскрава освіта для кожної дитини села Нижній Бишкин Слобожанської територіальної громади Харківської області» в КЗ «Нижньобишкинська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів».

В рамках даного проєкту:

Придбана інтерактивна панель Briolight 65"

Придбаний ноутбук для вчителя

Придбаний та встановлений на інтерактивну панель комплект мультимедійних підручників «Розумники» для 1-9 класів (82 підручника)

Придбано та змонтоване мережеве обладнання для забезпечення підключення до мережі Internet інтерактивної панелі та іншого комп’ютерного обладнання КЗ «Нижньобишкинська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів».

Реалізація даного проєкту відбулась за рахунок коштів АТ «Укргазвидобування» та склала 196 866,00 грн.

Окремо слід зазначити, що значним внеском у отриманні максимальної ефективності результатів даного проєкту стала участь Слобожанської селищної ради у конкурсі на отримання інтернет-субвенції для забезпечення доступу закладів соціальної інфраструктури Слобожанської селищної територіальної громади до широкосмугового інтернету за рахунок коштів державного бюджету, в результаті чого серед інших закладів також і Нижньобишкинська школа під’єднана до широкосмугового інтернету.

Гості завітали до учнів та педагогів Нижньобишкинської школи з подарунками. Від НАК "Нафтогаз" кожен учень отримав фірмовий рюкзак, а від Слобожанської селищної ради - 3 ноутбуки.