1

В Слобожанській селищній територіальній громаді розпочалась реалізація проєкту із поліпшення соціально-економічних умов, що реалізується Представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні (МОМ) в рамках програми  «Протидія торгівлі людьми в Україні (СТIP)» за фінансової підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID).

Слобожанський селищний голова Дмитро Діхтяр підписав Договір про співпрацю з МОМ щодо реалізації проєкту «Сприяння соціально-економічного розвитку в об’єднаних територіальних громадах шляхом інклюзивного місцевого врядування» за підтримки USAID.

Метою даного проєкту є створення зручних та доступних умов для отримання громадянами адміністративних послуг, шляхом створення Центру надання адміністративних послуг в смт. Слобожанське, а також облаштування його функціональних зон меблями, обладнанням та програмним забезпеченням.

Місце реалізації – смт. Слобожанське, вул. Лермонтова, 21 (будівля колишнього ДНЗ №6).

Термін реалізації проєкту – 12 місяців.

Орієнтовна вартість проєкту 1 613 282,00 грн., з яких: 1 053 282,00 грн. – кошти бюджету Слобожанської селищної територіальної громади, 560 000,00 грн. – грантові кошти Міжнародної організації з міграції.