vikonkom

ПИТАННЯ, ВКЛЮЧЕНІ ДЛЯ РОЗГЛЯДУ НА

ЗАСІДАННІ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

СЛОБОЖАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

06 вересня 2024 рік

Рішення виконавчого комітету №857 Про схвалення проєкту рішення LVІ сесії VIII скликання Слобожанської селищної ради «Про внесення змін до рішення XLVI сесії VIII скликання Слобожанської селищної ради від 21 грудня 2023 року №1935-VIII «Про бюджет Слобожанської селищної територіальної громади на 2024 рік».

Рішення виконавчого комітету №857
Рішення виконавчого комітету №858 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради внесення Змін та доповнень до Заходів на 2024 рік до Програми розвитку охорони здоров’я на території Слобожанської селищної ради на 2021 -2025 роки.
Рішення виконавчого комітету №858
Рішення виконавчого комітету №859 Про схвалення та затвердження проєкту рішення Слобожанської селищної ради «Про внесення змін до місцевої цільової Програми розвитку цивільного захисту Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки».
Рішення виконавчого комітету №859
Рішення виконавчого комітету №860 Про схвалення та затвердження проєкту рішення Слобожанської селищної ради «Про внесення змін до заходів на 2024 рік до Програми підтримки підрозділів Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ України, територіальної оборони, добровольчих та інших військових формувань Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області на 2023-2025 роки».
Рішення виконавчого комітету №860
Рішення виконавчого комітету №861 Про схвалення та затвердження проєкту рішення Слобожанської селищної ради «Про внесення змін до заходів на 2024 рік до Програми створення та використання місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території Слобожанської селищної територіальної громади на 2024-2026 роки.
Рішення виконавчого комітету №861
Рішення виконавчого комітету №862 Про схвалення та подання на затвердження змін до Програми соціально – економічного розвитку Слобожанської селищної територіальної громади на 2024 – 2027 роки та Заходів програми на 2024 рік.
Рішення виконавчого комітету №862
Рішення виконавчого комітету №863 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради змін та доповнень до Заходів на 2024 рік до Програми енергозбереження та благоустрою територій населених пунктів Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
Рішення виконавчого комітету №863
Рішення виконавчого комітету №864 Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг у сфері соціального захисту населення.
Рішення виконавчого комітету №864
Рішення виконавчого комітету №865 Про створення постійно діючої комісії із встановлення факту здійснення особою постійного догляду, затвердження її складу та Положення.
Рішення виконавчого комітету №865
Рішення виконавчого комітету №866 Про доцільність призначення *** опікуном над ****
Рішення виконавчого комітету №866
Рішення виконавчого комітету №867 Про затвердження проектно-кошторисної документації за робочим проектом: «Створення (нове будівництво) місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення Слобожанської селищної територіальної громади».
Рішення виконавчого комітету №867
Рішення виконавчого комітету №868 Про затвердження кошторисної частини проєктної документації за робочим проєктом: «Капітальний ремонт приміщень відділу ЦНАП у громадській будівлі за адресою: Харківська область, Чугуївський район селище Слобожанське вул. Каштанова, ***»
Рішення виконавчого комітету №868
Рішення виконавчого комітету №869 Про впровадження надання адміністративних послуг соціального характеру через відділ Центр надання адміністративних послуг Слобожанської селищної ради.
Рішення виконавчого комітету №869
Рішення виконавчого комітету №870 Про коригування адреси для упорядкування нумерації об’єктів нерухомого майна.
Рішення виконавчого комітету №870
Рішення виконавчого комітету №871 Про коригування адреси для упорядкування нумерації об’єктів нерухомого майна.
Рішення виконавчого комітету №871
Рішення виконавчого комітету №872 Про присвоєння адреси об’єктам нового будівництва нерухомого майна.
Рішення виконавчого комітету №872
Рішення виконавчого комітету №873 Про зняття з квартирного обліку.
Рішення виконавчого комітету №873
Рішення виконавчого комітету №874 Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
Рішення виконавчого комітету №874
Рішення виконавчого комітету №875 Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
Рішення виконавчого комітету №875
Рішення виконавчого комітету №876 Про покладання відповідальності за державну реєстрацію актів цивільного стану та зберігання бланків.
Рішення виконавчого комітету №876
Рішення виконавчого комітету №877 Про надання попередніх висновків стосовно відповідності інтересам та потребам Слобожанської селищної територіальної громади пропозиції селищного голови щодо ініціювання внесення змін до Договору про співробітництво територіальних громад у формі делегування виконання окремих завдань щодо організації медичного обслуговування населення, безпосередньо пов’язаного з наданням первинної медичної допомоги від 26.01.2024 року.
Рішення виконавчого комітету №877
Рішення виконавчого комітету №878 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №878
Рішення виконавчого комітету №879 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №879
Рішення виконавчого комітету №880 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №880
Рішення виконавчого комітету №881 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №881
Рішення виконавчого комітету №882 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №882
Рішення виконавчого комітету №883 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №883
Рішення виконавчого комітету №884 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №884
Рішення виконавчого комітету №885 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №885
Рішення виконавчого комітету №886 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №886
Рішення виконавчого комітету №887 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №887
Рішення виконавчого комітету №888 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №888
Рішення виконавчого комітету №889 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №889
Рішення виконавчого комітету №890 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №890
Рішення виконавчого комітету №891 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №891
Рішення виконавчого комітету №892 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №892
Рішення виконавчого комітету №893 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №893
Рішення виконавчого комітету №894 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №894
Рішення виконавчого комітету №895 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №895
Рішення виконавчого комітету №896 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №896
Рішення виконавчого комітету №897 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №897
Рішення виконавчого комітету №898 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №898
Рішення виконавчого комітету №899 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №899
Рішення виконавчого комітету №900 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №900
Рішення виконавчого комітету №901 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №901
Рішення виконавчого комітету №902 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №902
Рішення виконавчого комітету №903 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №903
Рішення виконавчого комітету №904 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №904
Рішення виконавчого комітету №905 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №905
Рішення виконавчого комітету №906 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №906
Рішення виконавчого комітету №907 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №907
Рішення виконавчого комітету №908 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №908
Рішення виконавчого комітету №909 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №909
Рішення виконавчого комітету №910 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №910
Рішення виконавчого комітету №911 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №911
Рішення виконавчого комітету №912 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №912
Рішення виконавчого комітету №913 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №913
Рішення виконавчого комітету №914 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №914
Рішення виконавчого комітету №915 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №915
Рішення виконавчого комітету №916 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №916
Рішення виконавчого комітету №917 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №917
Рішення виконавчого комітету №918 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №918
Рішення виконавчого комітету №919 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №919
Рішення виконавчого комітету №920 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №920
Рішення виконавчого комітету №921 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №921
Рішення виконавчого комітету №922 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №922
Рішення виконавчого комітету №923 Про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.
Рішення виконавчого комітету №923
Рішення виконавчого комітету №924 Про надання дозволу на вчинення правочину щодо нерухомого майна, підписання договору дарування квартири, де зареєстрована та має право користування неповнолітня дитина.
Рішення виконавчого комітету №924
Рішення виконавчого комітету №925 Про затвердження висновку про можливість передачі дитини **** р.н., для подальшого виховання батькові, ***.
Рішення виконавчого комітету №925
Рішення виконавчого комітету №926 Про зняття статусу дитини, позбавленої батьківського піклування з малолітньої дитини *** року народження.
Рішення виконавчого комітету №926
Рішення виконавчого комітету №927 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради від 01 вересня 2024 року № 855.
Рішення виконавчого комітету №927