10 грудня 2021 року відбулось засідання ХХ сесії Слобожанської селищної ради VІIІ скликання, на якому розглянуті такі питання :

  1. Про внесення змін до рішення ІІІ сесії Слобожанської селищної ради VІІI скликання від 22.12.2020 року №56 - VІІI «Про селищний бюджет на 2021 рік».
  2. Про внесення змін до Заходів на 2021 рік до Слобожанської селищної програми «Шкільний автобус» на 2021-2025 pоки.
  3. Про внесення змін та доповнень до Заходів на 2021 рік до Програми розвитку місцевого самоврядування Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
  4. Про розміщення у 2022 році тимчасово вільних коштів бюджету Слобожанської селищної територіальної громади на депозитних рахунках у банках.
  5. Про надання згоди на прийняття та прийняти автотранспортні засоби зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чугуївського району до комунальної власності  Слобожанської селищної територіальної громади.
  6. Про затвердження структури та загальної чисельності виконавчих органів та апарату Слобожанської селищної ради на 2022 рік.
  7. Про створення Відділу архітектури та містобудування Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області.

В урочистій частині, присвяченій професійному святу – Дню місцевого самоврядування в Україні, за плідну працю на користь територіальної громади, високий професіоналізм, активну життєву позицію і громадську діяльність нагороджені грамотою Слобожанської селищної ради:

  1. Бутко Олександр Володимирович – старосту села Лиман Слобожанської селищної ради;
  2. Водолажська Оксана Іванівна – начальника відділу – головного бухгалтера відділу бухгалтерського обліку та звітності Слобожанської селищної ради;
  3. Мар’єнков Олександр Павлович – спеціаліст І категорії відділу мобілізаційної роботи, з питань цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами Слобожанської селищної ради.

Та за плідну працю на користь територіальної громади, активну життєву позицію і громадську діяльність висловлено Подяку Слобожанської селищної ради:

  1. Буряк Наталії Іванівні – депутату Слобожанської селищної рад VІІI скликання;
  2. Маковецькій Ірині Костянтинівні – депутату Слобожанської селищної ради VІІI скликання.