ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ!

Вкотре наголошуємо – категорично забороняється скидати гілля, великогабаритні та будівельні відходи у контейнери для збору ТПВ та поряд з ними, дані види відходів не входять в послугу з вивезення ТПВ, а також наслідком таких дій є виведення з ладу підйомних механізмів сміттєвозів.

При Слобожанській селищній раді працюють інспектори з благоустрою відділу ЖКГ, які мають право фіксувати (фото, відео) та протоколювати зазначені порушення і накладати на порушників штраф згідно ст. 152 КУпАП (накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб’єктів підприємницької діяльності - від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян).

Щоб уникнути штрафних санкцій, наполегливо просимо мешканців багатоквартирних будинків та приватного сектору, у разі необхідності вивозу гілля, великогабаритного або будівельного сміття, звертатися безпосередньо до КП «Комунальник» для укладання окремих договорів на вивіз даних відходів, а не утворювати несанкціоновані звалища біля контейнерів ТПВ.

Слобожанська селищна рада