01

Звертаємо увагу мешканців смт Слобожанське щодо дотримання правил вигулу домашніх тварин ( собак ) в населеному пункті!

В селищі Слобожанське в кварталах житлових будинків та в центральному парку було висаджено багато різноманітних рослинних насаджень екзотичних та хвойних порід, чимало з цих рослин зазнали негативного впливу внаслідок випорожненням екскрементами (сечі) домашніх тварин (собак).

Наполегливо звертаємося з проханням до господарів собак! Під час вигулу супроводжувати їх по за межами зелених насаджень, особливо хвойних порід щоб запобігти випорожненням тварин на зелені насадження для уникнення заподіяння шкоди майну територіальної громади!

Також звертаємо Вашу увагу, що на території центрального парку вигулювати тварин заборонено!

У разі недодержання даних вимог порушників буде притягнуто до адміністративної відповідальності, відповідно до статті 152 Кодексу про адміністративні правопорушення - порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від 340,00 грн. до 1360,00 грн.

Також Слобожанська селищна рада інформує, що на території селища за стадіоном «Енергетик» знаходиться спеціально облаштований майданчик для вигулу домашніх тварин.