25 листопада 2020 року в малій залі Слобожанського Палацу культури відбулась зустріч Слобожанського селищного голови Діхтяря Дмитра Миколайовича з головами сільських рад: Бутко Олександром Володиморовичем - Лиманським сільським головою, Севериним Віктором Олександровичем - Нижньо Бішкінським  сільським головою, Русіним Юрієм Вікторовичем – Геніївським сільським головою, Стадником Русланом Вікторовичем – Шелудьківським сільським головою, Лисак Тетяною Миколаївною – Скрипаївським сільським головою а також з керівником фермерського господарства Штих Юрієм Петровичем, директором Агрофірми ім. Гагаріна Микитченко Сергієм Миколовичем та приватним підприємцем Стебло Миколою Миколайовичем. Також на зустрічі були присутні заступник Слобожанського селищного голови Дубнюк Микола Миколайович та директор комунального підприємства Чучупалов Віктор Борисович.

Основною темою зустрічі стало питання підготовка до зимового періоду в умовах перехідного періоду, створення нової ради, договірної компанії та передачі повноважень.

На зустрічі обговорювалося питання щодо розчистки доріг від снігу та обробці соляно піщаною сумішшю в зимовий період.

В своєму виступі Діхтяр Дмитро Миколайович звернувся до підрядних організацій та фермерських господарств з проханням підготовитись до можливих викликів зимової природи та підтримати раду та свої території в разі вельми вірогідного затягнення договірної компанії. Також було визначено які дороги та вулиці населених пунктів Слобожанської селищної ради підлягають розчистки та обробці соляно піщаною сумішшю в зимовий період та які стоять завдання в 2021 перехідному році  щодо забезпечення  безперешкодного руху автотранспортних засобів та пішоходів.

В свою чергу керівники господарств та приватні підприємці  запевнили, що мають відповідну необхідну спецтехніку та обладнання для виконання вищевказаних заходів  щодо утримання вулиць  і доріг в зимовий період.