☝️На сесії депутати розглянули та прийняли рішення з наступних питань:
✅Про затвердження звіту «Про виконання бюджету Слобожанської селищної територіальної громади за І квартал 2023 року»
✅Про внесення змін до рішення ХХХ сесії VIІI скликання Слобожанської селищної ради від 23 грудня 2022 року №1392-VIІI «Про бюджет Слобожанської селищної територіальної громади на 2023 рік».
✅Про внесення змін та доповнень до заходів на 2023 рік до Програми підтримки підрозділів Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ України, територіальної оборони, добровольчих та інших військових формувань Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області на 2023-2025 рік.
✅Про внесення змін до Програми створення та використання місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території Слобожанської селищної ради на 2021 – 2023 роки.
✅Про внесення змін до місцевої цільової Програми розвитку цивільного захисту Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
✅Про внесення змін до рішення ХХV сесії VIІI скликання «Про затвердження Програми забезпечення тимчасового розміщення та організації харчування внутрішньо переміщених осіб та/або евакуйованих осіб, які перемістилися на територію Слобожанської селищної територіальної громади після 24.02.2022 р., в закладах освіти Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області на 2022 -2023 роки» від 12 серпня 2022 року № 1279 – VIІI.
✅Про внесення змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми розвитку охорони здоров’я на території Слобожанської селищної ради на 2021 - 2025 роки.
✅Про затвердження Заходів на 2023 рік до комплексної Програми розвитку освітянської галузі Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
✅Про внесення змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми розвитку місцевого самоврядування Слобожанської селищної ради на 2021 – 2025 роки.
✅Про внесення змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми енергозбереження та благоустрою територій населених пунктів Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
✅Про внесення змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
✅Про внесення змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми розвитку і реформування житлово-комунального господарства Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
✅Про внесення змін до штатного розпису комунального підприємства «Комунальник» з 01 квітня 2023 року.
✅Про внесення змін до Положення про порядок преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам трудового колективу Слобожанської селищної ради.
✅Про передачу комунального майна Відділу освіти Слобожанської селищної ради.
Про передачу комунального майна на баланс КП «Донець».
✅Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Гірічевій Аллі Василівні.
✅Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Зубу Олександру Павловичу.
✅Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Хіль Людмилі Іванівні.
✅Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Гордієнку Олексію Яковичу.
✅Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Литвиненку В’ячеславу Михайловичу.
✅Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Черепасі Ользі Павлівні.
✅Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Лисаку Віталію Вікторовичу.
✅Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Колосовській Ніні Іванівні.
✅Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Клименку Володимиру Олексійовичу.
✅Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Омельченку Віктору Петровичу.
✅Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Цвіркуну Олександру Миколайовичу.
✅Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Чернишовій Наталії Миколаївні.
✅Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій та передачу в оренду земельної ділянки ТОВ «ЛАЙФСЕЛЛ».
✅Про надання дозволу на укладання тристоронньої додаткової угоди до Договору оренди земельної ділянки за кадастровим номером 6321784500:02:000:2799.
✅Про надання дозволу на укладання тристоронньої додаткової угоди до Договору оренди земельної ділянки за кадастровим номером 6321784500:02:000:2800.
✅Про надання дозволу на укладання тристоронньої додаткової угоди до Договору оренди земельної ділянки за кадастровим номером 6321784500:02:000:2798.
✅Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
✅Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
✅Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
✅Про розгляд заяви ФО-П Зимового Михайла Вікторовича.
✅Про укладення договору оренди земельної ділянки за кадастровим номером 6321755600:02:004:0004.
✅Про надання гр. Русіну І.М. дозволу на викуп земельної ділянки для ведення фермерського господарства.