15.04.2023 року відбулась зустріч Слобожанського селищного голови Дмитра Діхтяра, начальника відділу освіти Слобожанської селищної ради Костянтина Руденка, керівників закладів освіти з очільником Харківської обласної організації політичної партії «Слуга Народу» Павлом Сушком.

 За заявкою Слобожанської селищної ради, благодійними організаціями Blau-Gelbes-Kreuz e.V. ("Синьо-жовтий Хрест") та RTL - Wir helfen Kindern - Spendenmarathon було передано для закладів освіти 6 генераторів. Тим самим було поповнено парк аварійного живлення для закладів освіти та соціальних служб громади, який створює Слобожанська селищна рада.

В ході зустрічі було спільно обговорено ряд питань, стосовно безпечного освітнього простору та належної якості освіти в умовах воєнного стану, а саме облаштування закладів освіти найпростішими укриттями, для забезпечення безпеки учасників освітнього процесу.

Вже під час самої зустрічі, почали відбуватись вагомі просування у вирішені питань стосовно капітального ремонту та будівництва найпростіших укриттів для закладів освіти громади.

Також оговорили питання аварійного стану шляху Н-26 Нижній Бишкін – Лиман – Стара Гнилиця.

Ми вдячні за надану допомогу, впевнені в подальшій співпраці та сподіваємось на гарний результат на користь нашій громаді!