20 квітня 2023 року відбулося засідання виконавчого комітету Слобожанської селищної ради. Було розглянуто 26 питань, а саме:
✅Про схвалення проєкту рішення XXХV сесії VIII скликання Слобожанської селищної ради «Про затвердження звіту «Про виконання бюджету Слобожанської селищної територіальної громади за I квартал 2023 року».
✅Про схвалення проєкту рішення ХХХV сесії VIII скликання Слобожанської селищної ради «Про внесення змін до рішення ХХХ сесії VIII скликання Слобожанської селищної ради від 23 грудня 2022 року №1392-VIII «Про бюджет Слобожанської селищної територіальної громади на 2023 рік».
✅Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради проєкту рішення «Про внесення змін до Програми створення та використання місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території Слобожанської селищної ради на 2021-2023 роки».
✅Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради проєкту рішення «Про внесення змін та доповнень до заходів на 2023 рік до Програми підтримки підрозділів Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ України, територіальної оборони, добровольчих та інших військових формувань Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області на 2023 – 2025 роки».
✅Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради проєкту рішення «Про внесення змін до місцевої цільової Програми розвитку цивільного захисту Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки».
✅Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради внесення змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми розвитку охорони здоров’я на території Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
✅Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради внесення змін до Заходів на 2023 рік до комплексної Програми розвитку освітянської галузі Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
✅Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради внесення змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми розвитку місцевого самоврядування Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
✅Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми енергозбереження та благоустрою територій населених пунктів Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
✅Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми розвитку і реформування житлово-комунального господарства Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
✅Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
✅Про закріплення території обслуговування за закладами дошкільної та загальної середньої освіти на 2023-2024 навчальний рік.
Про проведення обліку дітей дошкільного та шкільного віку в межах Слобожанської селищної ради.
✅Про внесення змін до персонального складу комісії з виявлення та визначення обсягів ТПВ несанкціонованих звалищ в населених пунктах Слобожанської селищної ради.
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету № 222 від 20.10.2022 року «Про створення комісії з питань встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю І чи ІІ групи та особами, які потребують постійного догляду».
✅Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування ********
✅Про призначення відповідального за збереження житла та збереження права користування житловою площею за дитиною-сиротою.
✅Про призначення відповідального за збереження житла та збереження права користування житловою площею за дітьми, позбавленими батьківського піклування.
✅Про зміну наймача квартири №1 будинку *** по вул. Сергія Закори у смт. Слобожанське.
✅Про взяття на квартирний облік.
✅Про взяття на квартирний облік.
✅Про взяття на квартирний облік.
✅Про присвоєння поштової адреси житловому будинку.
✅Про присвоєння поштової адреси житловому будинку.
✅Про присвоєння поштової адреси житловому будинку.
✅Про погодження містобудівної документації.