regulyatorni aktu 1

 ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту регуляторного акту – проєкт рішення

Слобожанської селищної ради «Про затвердження Правил благоустрою населених пунктів Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області»

 

Розробник – Слобожанська селищна рада

Прєкт регуляторного акта розроблено з метою формування і відновлення гармонічного, естетичного та безпечного середовища, впорядкування відносин у сфері благоустрою на території Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області, з метою обговорення прийняття регуляторного акту із мешканцями територіальної громади та іншими зацікавленими особами,  відповідно до ст. 25, ч. 1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Закону України «Про благоустрій населених пунктів», ст. 7, 9, ст. 11 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»,  Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Слобожанська селищна рада повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акту – проєкт рішення селищної ради «Про затвердження Правил благоустрою населених пунктів Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області» та аналізу його регуляторного впливу.

Проєкт регуляторного акта та відповідний аналіз регуляторного впливу розміщений 19 серпня 2021р. на офіційному веб-сайті Слобожанської селищної ради: http://km-sov.gov.ua

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить один місяць з дня його оприлюднення на офіційному веб-сайті Слобожанської селищної радиhttp://km-sov.gov.ua

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту та аналізу його регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі:

- поштою за адрескою: 63460, смт. Слобожанське, вул. Миру, буд.7

- факсом: (05747) 5-24-03

- e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Телефон для довідок: (05747) 5-24-09.