vikonkom

Рішення №306 Про схвалення проєкту рішення ХLІІ сесії VIII скликання Слобожанської селищної ради «Про внесення змін до рішення ХХХ сесії VIII скликання Слобожанської селищної ради від 23 грудня 2022 року №1392-VIII «Про бюджет Слобожанської селищної територіальної громади на 2023 рік».

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 306

Рішення №307 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради внесення змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми розвитку охорони здоров’я на території Слобожанської селищної ради на 2021 -2025 роки.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 307

Рішення №308 Про утворення Координаційного центру підтримки цивільного населення при виконавчому комітеті Слобожанської селищної ради.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 308

Рішення №309 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради «Про організацію роботи щодо виконання повноважень, в рамках Урядової соціальної програми «Прихисток» від 16.09.2022 № 178.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 309

Рішення №310 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради змін до Заходів до Програми оздоровлення та відпочинку дітей Слобожанської селищної ради на 2022 -2025 роки.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 310

Рішення №311 Про внесення змін до Заходів на 2023 рік до Програми земельних відносин, раціонального використання та охорони земель по Слобожанській селищній раді на 2021 – 2025 роки.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 311

Рішення №312 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради проєкту рішення «Про внесення змін до місцевої цільової Програми розвитку цивільного захисту Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки».

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 312

Рішення №313 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради проєкту рішення «Про внесення змін до Програми створення та використання місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки» та внесення змін до Номенклатури та обсягів місцевого матеріального резерву Слобожанської селищної ради.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 313

Рішення №314 Про відпуск матеріальних цінностей з місцевого матеріального резерву Слобожанської селищної ради.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 314

Рішення №315 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради проєкту рішення «Про внесення змін до Комплексної Програми профілактики правопорушень, злочинності та сприяння діяльності правоохоронних органів на території Слобожанської селищної територіальної громади».

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 315

Рішення №316 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми енергозбереження та благоустрою територій населених пунктів Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 316

Рішення №317 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми розвитку і реформування житлово-комунального господарства Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 317

Рішення №318 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 318

Рішення №319 Про затвердження мережі закладів освіти Слобожанської селищної ради на 2023/2024 навчальний рік.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 319

Рішення №320 Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування *****.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 320

Рішення №321 Про надання неповнолітній дитині дозволу на вчинення правочину щодо нерухомого майна, підписання договору дарування квартири за згодою піклувальника.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 321

Рішення №322 Про надання дозволу на вчинення правочину щодо нерухомого майна: договору про поділ житлового будинку, що є спільною частковою власністю, де зареєстровані малолітні діти.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 322

Рішення №323 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області від 16 серпня 2023 року № 291.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 323

Рішення №324 Про доцільність призначення Резвана О.В. опікуном над Проценком В.В.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 324

Рішення №325 Про доцільність призначення Шрамка А.І. опікуном над Шрамком А.А.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 325

Рішення №326 Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 326

Рішення №327 Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 327

Рішення №328 Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 328

Рішення №329 Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 329

Рішення №330 Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 330

Рішення №331 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради внесення змін до Заходів на 2023 рік до комплексної Програми розвитку освітянської галузі Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 331

Рішення №332 Про надання попередніх висновків стосовно відповідності інтересам та потребам Слобожанської селищної територіальної громади пропозиції селищного голови щодо ініціювання співробітництва Слобожанської селищної та Зміївської міської територіальних громад.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 332

Рішення №333 Про внесення змін до фінансового плану комунальному підприємству «Комунальник» на 2023 рік.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 333

Рішення №334 Про погодження   Комунальному підприємству «Зміїв-сервіс» Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області коригуючого коефіцієнту обсягу споживання послуг  з  централізованого водопостачання за розрахунковий період серпень 2023 року для споживачів населеного пункту с. Лиман Слобожанської територіальної громади Чугуївського району Харківської області.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 334