vikonkom

Засідання виконавчого комітету від 16 серпня 2023 року

Рішення виконавчого комітету №278 Про схвалення проєкту рішення ХL сесії VIII скликання Слобожанської селищної ради «Про внесення змін до рішення ХХХ сесії VIII скликання Слобожанської селищної ради від 23 грудня 2022 року №1392-VIII «Про бюджет Слобожанської селищної територіальної громади на 2023 рік».
Текст рішення виконавчого комітету №278

Рішення виконавчого комітету №279 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради внесення змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми розвитку охорони здоров’я на території Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
Текст рішення виконавчого комітету №279

Рішення виконавчого комітету №280 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради змін до Заходів на 2023 рік до Програми забезпечення тимчасового розміщення та організації харчування внутрішньо переміщених осіб та/або евакуйованих осіб, які перемістилися на територію Слобожанської селищної територіальної громади після 24.02.2022 р., в закладах освіти Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області на 2022 – 2023 роки».
Текст рішення виконавчого комітету №280

Рішення виконавчого комітету №281 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради проєкту рішення «Про внесення змін до місцевої цільової Програми розвитку цивільного захисту Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки».
Текст рішення виконавчого комітету №281

Рішення виконавчого комітету №282 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради доповнень до Програми розвитку і реформування житлово-комунального господарства Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
Текст рішення виконавчого комітету №282

Рішення виконавчого комітету №283 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми розвитку і реформування житлово-комунального господарства Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
Текст рішення виконавчого комітету №283

Рішення виконавчого комітету №284 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми енергозбереження та благоустрою територій населених пунктів Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
Текст рішення виконавчого комітету №284

Рішення виконавчого комітету №285 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради змін та доповнень до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
Текст рішення виконавчого комітету №285

Рішення виконавчого комітету №286 Про організацію освітнього процесу в закладах освіти Слобожанської селищної ради на новий 2023/2024 навчальний рік.
Текст рішення виконавчого комітету №286

Рішення виконавчого комітету №287 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради «Про створення мережі консультаційних пунктів з питань цивільного захисту на території Слобожанської селищної ради» від 9 квітня 2021 року №105.
Текст рішення виконавчого комітету №287

Рішення виконавчого комітету №288 Про надання дозволу на вчинення правочину щодо нерухомого майна, підписання договору дарування ½ частки в праві власності на квартиру, право проживання та користування якою має малолітня дитина.
Текст рішення виконавчого комітету №288

Рішення виконавчого комітету №289 Про призначення відповідального за збереження житла та збереження права користування житловою площею за дитиною-сиротою.
Текст рішення виконавчого комітету №289

Рішення виконавчого комітету №290 Про надання дозволу на переєстрацію малолітньої дитини-сироти ****
Текст рішення виконавчого комітету №290

Рішення виконавчого комітету №291 Про встановлення опіки над дитиною-сиротою ****
Текст рішення виконавчого комітету №291

Рішення виконавчого комітету №292 Про переведення квартири у нежитловий фонд для облаштування магазину промислових товарів.
Текст рішення виконавчого комітету №292

Рішення виконавчого комітету №293 Про передачу квартири у спільну часткову власність громадянам: Куликову Г.В., Куликовій Л.М., Куликову А.Г., Куликовій М.Г.
Текст рішення виконавчого комітету №293

Рішення виконавчого комітету №294 Про передачу квартири у спільну часткову власність громадянам: Похил О.М., Похил В.О., Пономаренко Г.О.
Текст рішення виконавчого комітету №294

Рішення виконавчого комітету №295 Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
Текст рішення виконавчого комітету №295

Рішення виконавчого комітету №296 Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
Текст рішення виконавчого комітету №296

Рішення виконавчого комітету №297 Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
Текст рішення виконавчого комітету №297

Рішення виконавчого комітету №298 Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
Текст рішення виконавчого комітету №298

Рішення виконавчого комітету №299 Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
Текст рішення виконавчого комітету №299

Рішення виконавчого комітету №300 Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
Текст рішення виконавчого комітету №300

Рішення виконавчого комітету №301 Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
Текст рішення виконавчого комітету №301

Рішення виконавчого комітету №302 Про затвердження складу комісії.
Текст рішення виконавчого комітету №302

Рішення виконавчого комітету №303 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради внесення змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми розвитку місцевого самоврядування Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
Текст рішення виконавчого комітету №303

Рішення виконавчого комітету №304 Про надання дозволу гр. Різван Тетяні Петрівні на перепоховання останків її померлої матері Лугової Любов Іванівни.

Текст рішення виконавчого комітету №304