01
02 03
☝️На засіданні було розглянуто 21 питання, а саме:
✅Про надання дозволу на вчинення правочину щодо нерухомого майна, продажу квартири, де зареєстрована малолітня дитина.
✅Про схвалення проєкту рішення ХХХVІІІ сесії VIII скликання Слобожанської селищної ради «Про внесення змін до рішення ХХХ сесії VIII скликання Слобожанської селищної ради від 23 грудня 2022 року №1392-VIII «Про бюджет Слобожанської селищної територіальної громади на 2023 рік».
✅Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради внесення змін до Заходів на 2023 рік до Програми розвитку охорони здоров’я на території Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
✅Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми енергозбереження та благоустрою територій населених пунктів Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
✅Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми розвитку і реформування житлово-комунального господарства Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
✅Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради змін та доповнень до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
✅Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми фінансової підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлових товариств та житлово-будівельних кооперативів на 2021-2025 роки.
✅Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради змін до Заходів на 2023 рік до Програми забезпечення тимчасового розміщення та організації харчування внутрішньо переміщених осіб та/або евакуйованих осіб, які перемістилися на територію Слобожанської селищної територіальної громади після 24.02.2022 р., в закладах освіти Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області на 2022 – 2023 роки».
✅Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради внесення доповнень до Програми розвитку місцевого самоврядування Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки та до Заходів на 2023 рік до цієї програми.
✅Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради проєкту рішення «Про внесення змін до місцевої цільової Програми розвитку цивільного захисту Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки».
✅Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради «Про утворення місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Слобожанської селищної ради та затвердження її положення» від 23 лютого 2021 року № 61 (зі змінами).
✅Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради «Про організацію громадських робіт у 2023 році, визначення видів робіт, роботодавців, за участю яких планується організація таких робіт» від 22.12.2022 року № 263.
✅Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 16.09.2022 року № 178 «Про організацію роботи щодо виконання повноважень, в рамках Урядової соціальної програми «Прихисток».
✅Про надання попередніх висновків стосовно відповідності інтересам та потребам Слобожанської селищної територіальної громади пропозиції селищного голови щодо ініціювання внесення змін до Договору про співробітництво територіальних громад у формі делегування виконання окремих завдань щодо організації медичного обслуговування населення, безпосередньо пов’язаного з наданням первинної медичної допомоги № 1 від 23.12.2022 року.
✅Про затвердження Порядку формування фонду житла, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Слобожанської селищної територіальної громади.
✅Про надання згоди на реєстрацію місця проживання громадянки*****
✅Про затвердження Акту огляду стану житлового приміщення (квартири).
✅Про передачу квартири у приватну власність громадянці *****
✅Про передачу квартири у спільну часткову власність громадянам ******
✅Про присвоєння поштової адреси житловому будинку.
✅Про присвоєння поштової адреси житловому будинку.