герб

8 листопада 2019 року відбулося термінове засідання позачергової сесії Комсомольської селищної ради.

Сесія була терміново скликана за пропозицією Асоціації міст України та у зв’язку з тим, що у період з 12 по 15 листопада 2019 року очікується розгляд у Верховній Раді України проекту Державного бюджету на 2020 рік. Оприлюднений 05.11.2019р. на сайті Верховної Ради України поданий Урядом проект Державного бюджету зменшує доходи місцевого самоврядування всупереч тому, що протягом останніх років значно збільшені повноваження та сфери відповідальності громад. Передбачений місцевим бюджетам ресурс не дозволить органам місцевого самоврядування виконувати власні та делеговані повноваження, унеможливить надання  послуг громадянам.

З метою захисту інтересів громад Асоціація міст України оголосила Всеукраїнську акцію: «Поверніть гроші громадам!».  Харківське регіональне відділення Асоціації міст України запропонувало прийняття участі Комсомольській селищній раді в даній Акції міських, селищних, сільських рад .

В рамках роботи сесії депутати селищної ради схвалили тексти депутатських звернень до Прем’єр-міністру України та Голові Верховної Ради України щодо фінансового забезпечення потреб територіальної громади.

Депутатські звернення