01

📃У ході роботи депутати внесли зміни до бюджету Слобожанської селищної територіальної громади та зміни до низки Програм.

☝️Серед основних питань:
✅продовжуємо підтримку Збройних сил України, МВС України, територіальної оборони, добровольчих та інші військових формувань - з селищного бюджету виділено 3 млн.100 тис. грн.;🇺🇦
✅виділені кошти на надання одноразової допомоги сім’ям у зв’язку із зникненням безвісті, знаходженням в полоні членів родини;
ремонт покрівлі житлового фонду та закладів освіти;
✅профінансовано перший етап будівництва альтернативного джерела тепла модульної котельні для КНП «Слобожанська лікарня» - 2млн.700 тис. грн. та інше.
🚨Продовжуємо роботу над створенням та облаштуванням пунктів цивільного захисту. Особлива увага приділяється на роботи з споруд цивільного захисту у закладах освіти – 6 млн. 700 тис.грн.
📌Окрім того, депутати розглянули широкий спектр питань, що стосувалися прийняття у власність комунального майна, співпрацю з АТ «Укргазвидобування» в частині реалізації спільних проєктів, значну частину склали земельні питання.
▶️Загалом було розглянуто 44 питання. З усіх розглянутих питань порядку денного було ухвалено відповідні рішення. Усі рішення будуть висвітлені на офіційному сайті Слобожанської селищної ради http://km-sov.gov.ua/ у визначений законодавством термін.