01

📢Сьогодні, 20 березня, під головуванням Слобожанського селищного голови Дмитра Діхтяря, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Слобожанської селищної ради.
📄На порядок денний винесено 105 основних та 1 додаткове питання.
☝️Члени виконавчого комітету внесли зміни до проєктів рішень щодо бюджету Слобожанської селищної територіальної громади, зміни до програм та заходів: розвитку охорони здоров’я на території Слобожанської селищної ради, благоустрою та комунальної сфери,соціального захисту населення, в тому числі підтримка сімей, члени родини яких зникли безвісті або перебувають у полоні.
02
03
04
05
06
✍️ Також, внесли зміни до Програми регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами на території Слобожанської селищної ради, до місцевої цільової Програми розвитку цивільного захисту, до Програми підтримки підрозділів Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ України, територіальної оборони, добровольчих та інших військових формувань тощо.
🧾Розглянуто заяви громадян та прийняті відповідні рішення щодо зміни/коригування адреси з упорядкування нумерації об’єктів нерухомого майна, приватизація житла, затверджено рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
📖Враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини виконавчий комітет вирішив надати статусу дітям, що постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. ✅Засідання виконавчого комітету пройшло злагоджено та оперативно.➡️ Більш детально з прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на http://km-sov.gov.ua/🇺🇦