01

📢Вчора, 05 грудня заступник Слобожанського селищного голови Микола Дубнюк провів засідання постійно діючої комісії з розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води.
02
✍️Комісією було розглянуто звернення власника квартири по вул. Соснова село Курортне щодо надання дозволу на відключення від централізованого опалення з подальшим влаштуванням системи індивідуального теплопостачання в даній квартирі багатоквартирного будинку.
☝️Водночас було наголошено, що враховуючи законодавчі акти, мешканці матимуть змогу вільно переходити на автономне опалення у разі, якщо більше 50% його приміщень вже відключено від мереж централізованого опалення.
📄Після обговорення інформації члени комісії надали рекомендації заявнику щодо можливих варіантів влаштування системи індивідуального опалення у даній квартирі згідно норм чинного законодавства, також зазначили про необхідність збору вихідних даних і технічних умов для виготовлення технічної документації.