04

❗Вітаючи волонтерів Дмитро Діхтяр наголосив, що люди, які в нелегкі часи жертвують власним часом, силами, а подекуди і здоров’ям, безкорисно роблячи добро, заслуговують неабиякої поваги та подяки.
Хтось плете маскувальні сітки, допомагаючи нашим військовим, розвантажує автомобілі з гуманітарною допомогою, шукає можливості знайти, домовитись та привезти гуманітарну допомогу в громаду, формує та організовує процеси її видачі.
01 02 03
☝️За громадську активність, патріотизм, самовідданість спрямовану на надання допомоги Збройним Силам України, розвиток волонтерського руху в Слобожанській селищній територіальній громаді та з нагоди Міжнародного дня волонтера висловили Подяку Слобожанської селищної ради волонтерським об’єднанням Слобожанської селищної територіальної громади:
✔️Волонтерському об’єднанню «Слобожанські жіночки».
✔️Волонтерському об’єднанню «Геніївські берегині».
✔️Волонтерському об’єднанню «Шелудьківські берегині»
☝️До речі, вже не одна тисяча квадратних метрів маскувальних сіток відправилась на фронт допомагати боронити Україну завдяки завзятій та наполегливій праці цих неймовірних людей.
🙏Дякуємо кожному, хто не словом, а ділом прагне допомагати. Ваша енергія, відданість та самопожертва змінюють нашу громаду на краще. Цими вчинками ви наближаєте нашу Перемогу!🇺🇦