📢17 серпня 2023 року відбулася ХL сесії Слобожанської селищної ради VІIІ скликання.
☝️На розгляд депутатів були винесені наступні питання:
✅Про внесення змін до рішення ХХХ сесії VIІI скликання Слобожанської селищної ради від 23 грудня 2022 року №1392-VIІI «Про бюджет Слобожанської селищної територіальної громади на 2023 рік».
✅Про внесення змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми розвитку охорони здоров’я на території Слобожанської селищної ради на 2021 - 2025 роки.
✅Про внесення доповнень до Порядку компенсації перевізникам за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом у Слобожанській селищній раді.
✅Про внесення змін до місцевої цільової Програми розвитку цивільного захисту Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
✅Про внесення доповнень до Програми розвитку і реформування житлово-комунального господарства Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
✅Про внесення змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми розвитку і реформування житлово-комунального господарства Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
✅Про внесення змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми енергозбереження та благоустрою територій населених пунктів Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
✅Про внесення змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
✅Про внесення змін до Заходів на 2023 рік до Програми забезпечення тимчасового розміщення та організації харчування внутрішньо переміщених осіб та/або евакуйованих осіб, які перемістилися на територію Слобожанської селищної територіальної громади після 24.02.2022 р., в закладах освіти Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області на 2022 – 2023 роки.
✅Про продовження строкового трудового договору (контракту) з Васильєвою Т.Г. на посаді директора Комунального закладу «Слобожанський ліцей №1» Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області.
✅Про продовження строкового трудового договору (контракту) з Фомченковою О.М. на посаді директора Комунального закладу «Слобожанського ліцею №2» Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області.
✅Про продовження строкового трудового договору (контракту) з Пономаренко Н.В. на посаді директора Комунального закладу «Нижньобишкинська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів» Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області.
✅Про організацію освітнього процесу в закладах освіти Слобожанської селищної ради на новий 2023/2024 навчальний рік.
✅Про реалізацію продуктів харчування співробітникам закладів освіти.
✅Про затвердження складу Молодіжної ради при Слобожанській селищній раді.
✅Про надання КНП «Слобожанська лікарня» Чугуївського району Харківської області згоди на списання майна комунальної власності Слобожанської селищної територіальної громади.
✅Про затвердження рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради від 02 серпня 2023 року № 276 «Про співпрацю з АТ «Укргазвидобування» в частині реалізації спільного проєкту «Наближення медичних послуг спеціалізованого рівня мешканцям с. Скрипаї Слобожанської селищної територіальної громади».
✅Про затвердження Звіту про списання майна комунальної власності Слобожанської селищної територіальної громади.
✅Про передачу комунального майна відділу освіти Слобожанської селищної ради.
✅Про створення комунальної установи «Місцева пожежна охорона Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області».
✅Про передачу земельної ділянки у приватну власність гр. Руденку Ярославу В’ячеславовичу.
✅Про передачу земельної ділянки у приватну власність гр. Павленку Олександру Федоровичу.
✅Про передачу земельної ділянки у приватну власність гр. Морозу Миколі Антоновичу.
✅Про передачу земельної ділянки у приватну власність гр. Абросімову Віктору Павловичу.
✅Про передачу земельної ділянки у приватну власність гр. Драгель Світлані Миколаївні.
✅Про передачу земельної ділянки у приватну власність гр. Рак Роману Ігоревичу.
✅Про передачу земельної ділянки у приватну власність гр. Касьянову Юрію Григоровичу.
✅Про передачу земельної ділянки у приватну власність гр. Чепурку Анатолію Миколайовичу.
✅Про передачу земельної ділянки у приватну власність гр. Павленку Сергію Олександровичу.
✅Про передачу земельної ділянки у приватну власність гр. Котляру Юрію Семеновичу.
✅Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Самсонову Олександру Юрійовичу.
✅Про укладення договору оренди земельної ділянки за кадастровим номером 6321755600:01:006:0016 на новий строк.
✅Про припинення дії договору оренди земельної ділянки за кадастровим номером 6321783000:02:000:0682.
✅Про розгляд заяви гр. Лаврика Юрія Вікторовича.
✅Про внесення змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми розвитку місцевого самоврядування Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.