367752703 684833487018648 4092341711646019160 n

☝️З початку війни та по теперішній час працівники Слобожанської селищної ради, фермерські господарства, підприємці Слобожанської селищної територіальної громади за власні кошти вирішують питання військових, що надходять до селищної ради як у письмових, так і в усних зверненнях від наших односельців - військовослужбовців, які беруть безпосередньо участь у збройному конфлікті внаслідок військової агресії рф проти України та від військових частин, які знаходилися на території нашої громади.
📢На сесіях селищної ради неодноразово підіймалося питання можливості надання допомоги з місцевого бюджету на нагальні потреби військових.
☝️На черговій сесії Слобожанської селищної ради депутатами та керівництвом селищної ради було вирішено: у разі можливості перерозподілу бюджетних коштів перераховувати 10% від перевиконання бюджету при умові відсутності критичних питань життєдіяльності ради.
✍️Для вирішення цього питання направленні звернення до військових адміністрацій для з’ясування законної процедури передачі коштів із селищного бюджету або закупівлю матеріальних цінностей для подальшої передачі військовим.