01

Центром професійного розвитку педагогічних працівників Слобожанської селищної ради продовжено проведення цикл заходів для педагогічної спільноти вчителів української мови та літератури. Відбувся інформаційно-методичний семінар на тему: «Сучасні практичні інструменти навчання української мови та літератури. НУШ: від модельної програми до якісного уроку. Якісна підготовка до ЗНО».

 Спікеркою заходу була консультант ЦПРПП Слобожанської селищної ради Наталія Влащенко, тема її доповіді «Сучасні практичні інструменти навчання української мови та літератури. НУШ: від модельної програми до якісного уроку. Якісна підготовка до ЗНО».

До розгляду  важливої теми  приєдналась вчитель української мови та літератури Слобожанського  ліцею №2  Олеся Журавель «Упровадження базової середньої освіти, навчання за модельними програмами».

Також до обговорення теми долучились вчителі української мови Геніївської ЗОШ І-ІІІ ступенів «Діяльнісний підхід як основа організації освітнього процесу з української мови та літератури в 5 класах НУШ».


Зараз відповідальність вчителів виходить за рамки очікування учнів, зазначила у своїй доповіді Наталія Довбій, вчитель Шелудьківського ліцею: «Ігрові та творчі форми роботи для п'ятикласників у дистанційному форматі».

Вчителі  Геніївської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Геніївської ЗОШ І-ІІ ступенів змістовно розкрили тему: «Поетичні обрії Харківщини».

Сьогодні педагоги несуть більше відповідальності, окрім передачі інформації учням, є прикладами патріотичного ставлення до рідної України. Так вчителі Лиманського ліцею розкрили тему: «Виховання національно-патріотичної свідомості сучасних школярів на уроках української мови та літератури».

Всі учасники семінару прийняли участь у Філософському  месенджері: "Хочу висловити власну думку".

02

03

04

05