01

Організація освітнього процесу у воєнний час – це новий виклик для усіх педагогів. З метою підтримки та надання методичної допомоги для спільноти вчителів фізики та астрономії проведено працівниками ЦПРПП освітній нетворкінг “ Елементи дистанційного навчання фізики та асторномії: основні форми, переваги і недоліки”. 

Надані практичні поради консультантом  центру знайшли відображення у її доповіді  «Елементи дистанційного навчання фізики та асторномії: основні форми, переваги і недоліки».

   Сучасний підхід до навчання учнів знайшла вчитель фізики Слобожанського ліцею № 2  Поліна Мухортова: «Упровадження Державного стандарту базової середньої освіти, навчання за модельними програмами».

«Організація навчання шкільних предметів державною мовою: особливості, завдання і забезпечення якості освіти»,таку тему розкрила вчитель фізики  Скрипаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів Тетяна Бурейко.


Галина Таран, вчитель фізики Шебелинської ЗОШ І-ІІІ ступенів надала рекомендації з досвіду роботи «Як підготуватися якісно до проходження ЗНО в дистанційному режимі : фізика».

Вчитель фізики Шелудьківського ліцею, Володимир Бурейко поділився досвідом на тему: «Особливості навчання фізики на сучасному етапі освіти, використання SNEM-технологій»

Всі учасники семінару долучилися до  віртуального діалогу: «Хочу висловити власну думку».

02

03

04

05

06

07