IMG 02V

Слобожанська селищна рада звернулася до громадської організації «Центр громадських та медійних ініціатив» з проханням забезпечити стаціонарні пункти обігріву/пункти Незламності Слобожанської селищної територіальної громади генераторами електричної енергії відповідної потужності, які необхідні для використання у часи аварійного знеструмлення населених пунктів.

IMG 01V

У найкоротші терміни було отримано два дизельних генератора потужністю 5.0 кВт та 7.0 кВт відповідно, які були доставлені для пункту «Незламності», який розташований у смт. Слобожанське в селищному Палаці культури та для стаціонарного пункту обігріву в с. Лимані, який розташований в Будинку культури.

IMG 12e9b776eb9cd808bf0fd164273abeb5 V

Слобожанська селищна рада висловлює щиру подяку та повагу громадській організації «Центр громадських та медійних ініціатив» за надану допомогу у вигляді двох дизельних генераторів потужністю 5.0 кВт та 7.0 кВт для забезпечення роботи пунктів Незламності Слобожанської селищної територіальної громади та сподівається на плідне партнерство в подальшому!