15 лютого 2022 року в приміщенні малого залу Слобожанського селищного Палацу культури пройшла зустріч Слобожанського селищного голови Дмитра Діхтяря з представниками ветеранських організацій територіальної громади.

Зустріч була ініційована селищним головою з метою налагодження якісного діалогу з представниками ветеранських громадських організацій та обговорення найбільш проблемних питань територіальної громади.

В зустрічі взяли участь Слобожанський селищний голова Дмитро Діхтяр, керівники структурних підрозділів селищної ради, керівник КУ «Центр надання соціальних послуг» Слобожанської селищної ради, а також Директор КНП «Зміївський ЦПМСД».

Під час зустрічі представниками ветеранських організацій порушені наступні питання:

  1. Встановлення дорожніх знаків та оновлення розмітки пішохідних переходів в смт Слобожанське, а також забезпечення контролю дотримання правил швидкісного режиму транспортних засобів, які рухаються в межах населених пунктів громади.
  2. Тарифна політика, зокрема тарифи на водопостачання, водовідведення та теплопостачання Зміївської ТЕС
  3. Незадовільний стан автомобільної дороги від Р-78 до сел. Благодатне, зокрема ділянки біля Шебелинської ЗОШ І-ІІІ ступенів в сел. Донець, а також автомобільної дороги сел. Лиман – сел. Геніївка – сел. Шелудьківка – сел. Скрипаї.
  4. Перспективи відновлення повноцінного функціонування Спортивно – оздоровчого комплексу Зміївської ТЕС.
  5. Незадовільний стан та руйнування об’єктів нерухомого майна, які знаходяться у приватній власності ПАТ «Центренерго» та розташовані в смт Слобожанське.
  6. Доцільність будівництва громадського туалету в центральному парку смт Слобожанське або, як альтернативи, встановлення біотуалетів.
  7. Незадовільний стан будівлі Амбулаторії ЗПСМ в сел. Шелудьківка та можливість отримання послуг клінічних досліджень в її приміщенні.

Дмитро Діхтяр надав присутнім розвернуті та вичерпні відповіді з кожного порушеного питання.

Селищний голова подякував присутнім за участь у обговоренні проблемних питань громади та активну громадянську позицію, а також повідомив про намір з певною періодичністю проводити подібні заходи із залученням широкого кола мешканців громади та закликав присутніх, а також інших активних мешканців до ініціації таких заходів.