19-20 серпня 2021 року проведено огляд готовності закладів освіти Слобожанської селищної ради до початку нового 2021/2022 навчального року. Робоча група відвідала всі навчальні заклади, що розташовані та перебувають у комунальній власності Слобожанської селищної ради. Під час об’їзду обстежено приміщення закладів освіти, прилеглих територій, санітарний стан їдалень, харчоблоків та забезпечення технологічним обладнанням, меблями, посудом тощо.

Оглянуті заклади освіти в цілому відповідають санітарно-гігієнічним нормам, мають достатнє матеріально-технічне забезпечення для початку навчального року та успішного проведення освітнього процесу. В закладах проведені косметичні ремонти класних приміщень, групових кімнат.

Треба зазначити, що адміністрація та працівники закладів освіти громади за підтримки селищної ради, батьків, доклали максимум зусиль, щоб створити умови для комфортного та безпечного навчання учнів у 2021/2022 навчальному році.

Педагогічні працівники та персонал закладів освіти з радістю очікують на зустріч зі своїми вихованцями та учнями в новому навчальному році.