Слобожанський селищний голова Дмитро Діхтяр, Керуюча справами Слобожанської селищної ради Яна Хабарова та Начальник відділу ЖКГ Слобожанської селищної ради  Володимир Юношев відвідали з робочим візитом с. Шелудьківка та с. Нижній Бишкин.

Під час робочої поїздки було відвідано найбільш проблемні об’єкти соціальної інфраструктури цих сіл.

В с. Шелудьківка оглянули будівлю амбулаторії загальної практики сімейної медицини (АЗПСМ), яка знаходиться в аварійному стані. В 2018 році була виготовлена проектно-кошторисна документація на будівництво нової АЗПСМ в с. Шелудьківка та відведена земельна ділянка для цієї мети. Проте, на сьогоднішній день, будівництво так і не розпочато. Дана ситуація потребує вжиття невідкладних рішень щодо розміщення АЗПСМ в сел. Шелудьківка.

Також, в с. Шелудьківка потребує значних капітальних вкладень та прийняття виважених управлінських рішень будинок культури, на утримання кого витрачаються чималі кошти.

Аналогічні об’єкти було відвідано і в с. Нижній Бишкин.

АЗПСМ в с. Нижній Бишкин знаходиться в задовільному стані, проте, для покращення якості медичного обслуговування готуються проєкти на участь у конкурсах для залучення позабюджетних коштів на проведення термомодернізації цієї будівлі та поступового ремонту і оснащення кабінетів амбулаторії.

Будинок культури в с. Нижній Бишкин на сьогоднішній день не функціонує, оскільки, капітальний ремонт, на який був розроблений проєкт декілька років тому, не було розпочато. Будівля не має системи опалення, потребує ремонту даху, заміни вікон, ремонту внутрішніх приміщень та інших капітальних модернізацій на суму понад 4 млн. грн. під час робочої поїздки було оглянуто будівлю, зібрано інформацію для вивчення і прийняття подальших рішень стосовно доцільності реалізації капітального ремонту Будинку культури в с. Нижній Бишкин.

Зібрану під час робочої поїздки інформацію направлено на вивчення та опрацювання відповідними відділами Слобожанської селищної ради.