new1776

Епідемічна ситуація в Харківській області щодо захворюваності на COVID-19 залишається напруженою. Так, протягом березня 2023 року в Харківській області зареєстровано 1667 випадків захворювання на COVID-19, першої декади квітня 2023 року – 904 випадки відповідно.

В 2023 році Держпродспожислужбою буде продовжуватись нагляд за дотриманням суб’єктами господарювання вимог протиепідемічних заходів, спрямованих на протидію поширення коронавірусної хвороби (COVID-19) протягом карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України, відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»  та інших нормативно-правових актів.

Під час здійснення нагляду передбачено:

  • відновлення проведення моніторингових перевірок суб’єктів господарювання щодо дотримання ними вимог протиепідемічних заходів, спрямованих на протидію поширення коронавірусної хвороби (COVID-19);
  • проведення інформаційно-роз’яснювальної кампанії серед населення, установ, закладів та організацій;
  • оприлюднення результатів вжитих заходів реагування щодо порушення карантинних вимог на офіційних сайтах.

З повагою Чугуївське районне управління

Головного управління Держпродспоживслужби

в Харківській області