В зв’язку зі значними об’ємами робіт під час подачі теплопостачання споживачам смт. Слобожанське працівники Зміївської ТЕС ПАТ «Центренерго»  не мали можливості своєчасно виконувати роботи щодо оперативної ліквідації аварій, які виникали на об’єктах теплопостачання. Через значне зниження температури зовнішнього повітря  сталося розмерзання системи опалення КНП «Слобожанська лікарня», харчоблоку вищевказаного лікарняного закладу та інших об’єктів.  З метою вирішення ситуації що склалася Слобожанська cелищна рада звернулася за допомогою до керівництва ПРАТ «Зміївська овочева фабрика» та КП «Донець».

Завдяки зусиллям  працівників ПРАТ «Зміївська овочева фабрика» та КП «Донець» в найкоротші терміни було проведено роботи по відновленню теплопостачання Слобожанської лікарні, будівлі харчоблоку лікарні та інших об’єктів.

За оперативне виконання ремонтних робіт Слобожанська селищна рада висловлює слова подяки керівництву ПРАТ «Зміївська овочева фабрика» та КП «Донець», а також працівникам зазначених підприємств, що приймали участь у вищевказаних роботах.