Рішенням ХХVIІ сесії VIII скликання Слобожанської селищної ради «Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад Слобожанської селищної ради та Зміївської міської ради» від 21.10.2022 року було прийнято рішення про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад Слобожанської селищної ради та Зміївської міської ради у сферах захисту дітей, архівної справи, освіти, медичного обслуговування населення у формі делегування одному з об’єктів співробітництва виконання завдань з передачею йому відповідних ресурсів відповідно до вимог Закону України «Про співробітництво територіальних громад».

Проєкти договорів про співробітництво територіальних громад у формі делегування виконання окремих завдань були розроблені відповідно до вимог чинного законодавства України.

Згідно з статтею 8 Закону України «Про співробітництво територіальних громад» передбачено громадське обговорення підготовлених проєктів договорів про співробітництво, за результатами якого будуть винесені зазначені проєкти договорів для схвалення на розгляд ради.

У зв’язку збройною агресією проти України та введенням воєнного стану на території України, а також внесенням Слобожанської селищної територіальної громади до «Переліку територіальних громад, які розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні)», на території України забороняється проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів.

Враховуючи вищевикладене, повідомляємо, що громадське обговорення проєктів договорів про співробітництво територіальних громад у формі делегування виконання окремих завдань проводиться у формі письмових зауважень, коментарів та пропозицій.

Строк для надсилання письмових зауважень, коментарів та пропозицій – 10 календарних днів з моменту публікації цього повідомлення.

Письмові зауваження, коментарі та пропозиції надсилаються на поштову адресу Слобожанської селищної ради чи електронну адресу.

Адреса для листування: вул. Миру, 7, смт. Слобожанське, Чугуївський район, Харківська область, 63460

Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Телефон: (05747) 5-24-03

Додатки:  

Проєкт договіру про співробітництво територіальних громад у формі делегування виконання окремих завдань

Проєкт договіру про співробітництво територіальних громад у формі делегування виконання окремих завдань

Проєкт договору про співробітництво територіальних громад у формі делегування виконання окремих завдань щодо організації медичного обслуговування населення, беспосередньо пов’язаного з наданням первиної медичної допомоги