Шановні мешканці Слобожанської селищної територіальної громади!

Відповідно до рішення Штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу до осінньо зимового періоду 2022-2023 року під час воєнного стану під головуванням Міністра розвитку громад і територій України Олексія ЧЕРНИШОВА (Протокол № 10 від 21.10.2022 року), листа начальника Чугуївської районної адміністрації Харківської області від 03.11.2022 року № 01-33/1145 були поставлені завдання щодо утворення стаціонарних пунктів обігріву населення в громадах.

Слобожанською селищною радою від 07 листопада 2022 року утворено Штаб при Слобожанській селищній раді для координації роботи пунктів обігріву та надання допомоги населенню на території Слобожанської селищної територіальної громади.

 

15.11.2022 року відбулось засідання Штабу при Слобожанській для координації роботи пунктів обігріву та надання допомоги населенню на території Слобожанської селищної територіальної громади.

 

На даному засіданні були прийняті відповідні рішення, а саме  визначено кількість стаціонарних пунктів обігріву по населеним пунктам селищної територіальної громади:

смт. Слобожанське - 5 пунктів

селище Донець – 1 пункт

с. Лиман – 1 пункт

с. Нижній Бишкин – 1 пункт

с. Геніївка – 1 пункт

с. Шелудьківка – 1 пункт

с. Скрипаї – 1 пункт

Після отримання конкретних завдань, які будуть виконувати дані пункти та їхнього облаштування буде організовано інформування населення про місцезнаходження  пунктів обігріву та режиму їхньої роботи.

Поставлені завдання структурним підрозділам селищної ради та комунальним підприємствам по облаштуванню та закупівлі для даних пунктів обігріву матеріальними цінностями (електрогенератори, печі металеві, дрова, труби димоходів, вогнетривкі листи, подовжувачі, баки для питної води, тощо). Визначені завдання по залученню громадських, гуманітарних організацій для підтримки та захисту населення Слобожанської селищної територіальної  під час порушення нормальних умов їх життєдіяльності

В соціальних мережах організовано набір команди волонтерів для роботи в стаціонарних пунктах обігріву, так що не байдужих просимо долучатися.