Зміст статті

1643182268 43566478

Слобожанська селищна рада, вкотре звертається до мешканців нашої громади, що нехтування сигналами сирен, що повідомляють про повітряну тривогу та небезпеку пов’язану з нею, несе велику загрозу життю людини.

Повітряна тривога оголошується тоді, коли сили протиповітряної оборони сповіщають про рух ворожих літаків у напрямку повітряного простору України або є підтвердження запуску тактичних/балістичних ракет. Точне місце, куди може влучити ракета, та який населений пункт атакує літак одразу визначити складно, тому сирени вмикають щоразу, як з’являється загроза.

Коли з’являється сигнал «Повітряна тривога», потрібно йти в укриття, узявши з собою документи, питну воду та ліки.

З урахуванням протокольного рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій протокол № 4 від 04.07.2022 року, нагадуємо ще раз батькам провести виховну роботу з дітьми щодо небезпеки перебування дітей на дитячих ігрових майданчиках та уникання великого скупчення дітей в одному місці до припинення чи скасування воєнного часу. Просимо також нагадати дітям про порядок дій при отримані сигналу ПОВІТРЯНА ТРИВОГА (додаються) та що нехтувати даними сигналами сирен не потрібно!

Бережіть себе та своїх близьких!!!