герб

Одним із пріоритетних завдань та напрямків роботи Відділу з питань правової роботи, запобігання та виявлення корупції Слобожанської селищної ради (далі – відділ) є правове забезпечення роботи органу місцевого самоврядування та забезпечення реалізації державної політики з питань запобігання та виявлення корупції. Зокрема, відділом постійно проводиться роз’яснювально-профілактична робота серед співробітників та вживаються всі необхідні заходи щодо запобігання вчинення корупційних правопорушень.

Звертаємо увагу громадян, що на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (https://nazk.gov.ua) розміщено оголошення про те, що до НАЗКа надійшло три нові антикорупційні програми від органів влади. НАЗК опрацює та надасть пропозиції до цих програм, аби установи могли керуватися ефективними інструментами для запобігання та виявлення корупції.

Громадяни також можуть долучитися до цього процесу та надати пропозиції до антикорупційних програм.

Пропозиції приймаються на вебсайті НАЗК за посиланням та на сторінці Моніторингу діяльності НАЗК.

Зауважимо, що працівники відділу з питань правової роботи, запобігання та виявлення корупції Слобожанської селищної ради завжди готові надати роз’яснення, які стосуються корупційних правопорушень.