prijom gromadan

Шановні виборці!

На жаль, у зв'язку  із загостренням епідемічної ситуації, пов'язаної з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, Харківською обласною радою було вжито додаткових заходів щодо недопущення поширення цієї хвороби. Зокрема, розпорядженням голови обласної ради 22 липня 2020 р. №101 (із змінами від 15.02.2021р.) на період дії карантину, встановленого з метою запобігання поширенню COVID-19 призупинено проведення особистих прийомів.

Такі заходи вжито насамперед для мінімізації фізичних контактів депутатів і виборців, а отже — для мінімзації ризику інфікування небезпечною хворобою.

З цієї ж причини депутати не проводять особисті прийоми і на місцях — на територіях міст, селищ і сіл. Але ви завжди можете звернутись до мене, як до свого  депутата, письмово і надіслати звернення на адресу: Харківська обласна рада: вул.Сумська, 64, м.Харків, 61200, або на електронну  адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., та отримати відповідь у термін, передбачений законодавством.

   З повагою,

Депутат Харківської обласної ради 

                        Валерія МУРАЄВА