harvest 5495788 1920

Відповідно до Наказів ГУ Держгеокадастру у Харківській області №43-ОТГ, 35-ОТГ (з додатком) від 15.12.2020 року та рішення ІІІ сесії Слобожанської селищної ради VIII скликання №109 –VIII від 22.12.2020 року було підписано  акт прийому-передачі земельних  ділянок сільськогосподарського призначення із державної у комунальну власність. Відповідно до вищезазначеного акту прийому-передачі  на території Слобожанської селищної ради  земельна ділянка  за кадастровим номером 6321782000:01:003:0551 за  цільовим призначенням: 16.00 Землі запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам) планується для передачі у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства.

До Слобожанської селищної ради неодноразово  зверталися  громадяни щодо отримання земельних ділянок  зацікавлені в одержанні безоплатно у власність земельної ділянки із  земель комунальної власності для ведення особистого селянського господарства.

Громадяни, зацікавлені в одержанні безоплатно у власність земельної ділянки із  земель комунальної власності для ведення особистого селянського господарства у межах норм безоплатної приватизації, подають клопотання до органу місцевого самоврядування, який передає земельні ділянки комунальної власності у власність відповідно до повноважень, визначених статтею 122 цього Кодексу. У клопотанні зазначаються цільове призначення земельної ділянки та її орієнтовні розміри. До клопотання додаються графічні матеріали, на яких зазначено бажане місце розташування земельної ділянки.