photo 5215441782274378731 y

21.09.2023 року Чугуївським районним відділом № 2 філії Державної установи «Центр пробації» в Харківській області проведено спільну нараду зі службою у справах дітей Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області щодо профілактики повторної рецидивної злочинності серед неповнолітніх, засуджених до покарань, не пов'язаних з позбавленням волі.

В ході наради розглядалося наступне:

  1. Основні питання, що стосуються нагляду за неповнолітніми, проведення з ними соціально-виховної роботи, а також проведення спільних заходів із даною категорією засуджених;
  2. Про необхідність приділяти увагу забезпеченню нормального розвитку підлітків та підвищення престижу сім'ї а також утвердження пріоритетності сімейних цінностей;
  3. Щодо необхідності підвищення рівня правової обізнаності неповнолітніх та попередження різних негативних антисоціальних проявів.

Учасники спільної наради вирішили діяти на засадах партнерства, узгоджувати свої дії, співпрацювати та надавати взаємодопомогу  для координації дій щодо профілактики та корекції негативних проявів поведінки у неповнолітніх.

Робота триває.