Konkurs

 

До уваги підприємств та організацій!

Слобожанська селищна рада Чугуївського району Харківської області

ОГОЛОШУЄ КОНКУРС

на визначення на конкурсних засадах підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Слобожанської територіальної громади.

Об’єктом конкурсу є виконання функцій з підготовки матеріалів щодо умов конкурсу, паспортів автобусних маршрутів, аналізу одержаних пропозицій та їх оцінки, договорів з переможцями конкурсу та інших матеріалів.

Умови проведення конкурсу затверджені рішенням виконавчого комітету Слобожанської селищної ради від 23.12.2021 року №454, що опубліковане на офіційному web-сайті Слобожанської селищної ради за посиланням https://bit.ly/3qgguHO

Документи для участі у конкурсі подаються секретарю конкурсного комітету до 11.02.2022 року, за адресою: смт Слобожанське, вул. Миру, 7, телефон для довідок 5-20-60.

Перелік документів для участі у конкурсі:

  • заява за формою згідно з додатком 3 до рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради від 23.12.2021 року № 454;
  • завірена копія свідоцтва про державну реєстрацію підприємства (організацію);
  • завірена копія Статуту (Положення) підприємства (організації);
  • завірені копії документів, що підтверджують наявність фахівців у галузі автомобільного транспорту та їх освіту;
  • завірені копії документів, що підтверджують наявність офісного приміщення, легкового автомобіля, комп’ютерної техніки, засобів зв’язку.

Засідання конкурсного комітету відбудеться 17.02.2022 року. Початок засідання об 10 годині за адресою: смт Слобожанське, вул. Миру,7 в приміщенні виконавчого комітету Слобожанської селищної ради.