questions

  1. Об'єкти передачі ( ст. 2 Закон України « Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності»).
  2. Прийняття рішень про передачу об'єктів права державної власності у комунальну власність ( ст. 4 Закон України « Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності»).
  3. Прийняття рішень про передачу об'єктів комунальної власності у державну власність ( ст. 5 Закон України « Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності»),
  4. Комісія з питань передачі об'єктів ( ст. 6 Закон України « Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності»).
  5. Умови передачі об'єктів ( ст. 6 Закон України « Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності»),
  6. Принципи державного прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку ( ст. 2 Закону України « Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України»).
  7. Система прогнозних і програмних документів економічного і соціального розвитку ( ст. 4 Закону України « Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України»),
  8. Розробка прогнозних і програмних документів економічного і соціального розвитку ( ст. 5 Закону України « Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України»).
  9. Повноваження місцевих державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування щодо державного прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку ( ст. 18 Закону України « Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України»).
  10. Класифікація державних цільових програм ( ст. З Закону України « Про державні цільові програми »).
  11. Повноваження сільських, селищних, міських рад та їх виконавчих органів у галузі земельних відносин ( ст. 12 Земельного кодексу України)
  12. Категорії земель ( ст. 19 Земельного кодексу України)
  13. Право оренди земельної ділянки ( ст. 93 Земельного кодексу України)
  14. Передача земельних ділянок державної власності у комунальну власність чи земельних -ділянок комунальної власності у державну власність ( ст. 117 Земельного кодексу України)
  15. Порядок надання земельних ділянок державної або комунальної власності у користування ( ст. 123 Земельного кодексу України)
  16. Інвестиційна діяльність ( ст. 2 Закону України « Про інвестиційну діяльність»)
  17. Регулювання інвестиційної діяльності органами місцевого самоврядування ( ст. 16 Закону України « Про інвестиційну діяльність»)
  18. Визначення терміну «інвестиційний проект» ( п.26 ст.2 Бюджетного кодексу України).
  19. Яким умовам повинні відповідати інвестиційні програми? ( п.6 Порядку підготовки, оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 18.03.2015 року № 196).
  20. Сфери благодійної діяльності ( п.2 ст.З Закону України « Про благодійну діяльність»).
  1. На що спрямовується субвенція для формування інфраструктури територіальних громад? ( Порядок та умови надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 16.03.2016 року № 200).

Завантажити >>