Materialna dopomoga

Надання одноразової адресної грошової допомоги громадянам, які зареєстровані на території Слобожанської селищної ради та опинилися в скрутних життєвих обставинах з різних причин, постійно розглядається на засіданнях комісії з розгляду питань, пов’язаних з наданням одноразової адресної грошової допомоги.

Під головуванням заступника голови Слобожанської селищної ради Олени Тимченко 25 травня 2023 року відбулося чергове засідання комісії, на якому було розглянуто 33 звернення мешканців громади про надання одноразової адресної грошової допомоги.

Колегіально прийнято рішення про виділення одноразової адресної грошової допомоги з селищного бюджету 32 громадянам на лікування, у зв’язку із загибеллю (смертю) військовослужбовця в результаті військових дій під час виконання ним обов'язків військової служби по захисту Батьківщини внаслідок військової агресії російської федерації, у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем сім’ї та на поховання непрацюючих родичів працездатного віку. Одному мешканцю громади відмовлено в наданні одноразової адресної грошової допомоги у зв’язку з відсутністю медичних документів про проведення лікування.