Зміст статті

regulyatorni aktu 1

Gerb Ukr

У К Р А Ї Н А

СЛОБОЖАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Чугуївського району Харківської області

ХІХсесія VIІI скликання

РІШЕННЯ

25 листопада 2021 року

№844-VІІІ

Про затвердження Правил благоустрою населених пунктів Слобожанської селищної ради

 

Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до законів України «Про благоустрій населених пунктів», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 27 листопада 2017 року № 310 «Про затвердження Типових правил благоустрою території населеного пункту», з метою покращення санітарного стану та благоустрою території населених пунктів Слобожанської селищної ради, селищна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Правила благоустрою населених пунктів Слобожанської селищної ради, що додаються.
  1. Вважати таким, що втратило чинність рішення Комсомольської селищної ради № 1656-V від 21.10.2010 року «Про затвердження Правил благоустрою населених пунктів Комсомольської селищної ради».
  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань промисловості, будівництва, агропромислового комплексу, житлово-комунального господарства, земельних відносин та екології (голова комісії Олександр Полька)

 

 

Слобожанський селищний голова

Дмитро ДІХТЯР

 

Завантажити текст рішення >>

Залишилася невелика кількість не розподілених дров’яних печей з димоходом

Ogoloshenja

ОГОЛОШЕННЯ

для мешканців, які проживають у приватному секторі с-ща Слобожанське.

Детальніше...

Робота Слобожанської селищної ради щодо альтернативної системи опалення в селищі Слобожанське

герб

На протязі останніх 8 років перед Слобожанською селищною радою стоїть питання у необхідності та доцільності запровадження аварійної/альтернативної системи опалення в селищі Слобожанське.

Детальніше...

Лист складений мешканцями селища Слобожанське щодо створення альтернативного опалення

Лист, складений мешканцями селища Слобожанське та який в подальшому буде направлено до прем’єр-міністра України щодо створення альтернативного опалення, знаходиться в приймальні Слобожанської селищної ради. Бажаючим долучитися до звернення, звертатися до Слобожанської селищної ради за адресою: с-ще Слобожанське, вул. Миру, 7

Детальніше...

День пам’яті Чорнобильської трагедії!

19 квітня 2024 року Відділ освіти Слобожанської селищної ради отримав 192 ноутбука та 33 хромбука для організації дистанційного навчання учнів у закладах освіти громади

Комп’ютерна техніка надана Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ), Міністерством освіти і науки України у координації з Харківською обласною державною (військовою) адміністрацією.

Дані девайси задовольнять критичну потребу у пристроях для дистанційного навчання дітей із вразливих категорій населення Слобожанської селищної територіальної громади та надаватимуться у тимчасове користування з метою забезпечення рівних можливостей доступу до освіти, а саме: діти-ВПО, діти з інвалідністю, малозабезпеченим сім’ям, діти, позбавлені батьківського піклування .
Надана техніка забезпечить зручність участі здобувачів освіти у навчальному процесі в умовах воєнного стану та дозволить вчителям ефективно впроваджувати інноваційні методи навчання, підвищуючи якість освіти та розвиваючи компетентність учнів.
Детальніше...

Про можливість оздоровлення та відпочинку дітей Слобожанської громади віком від 7 до 18 років за рахунок бюджетних коштів у 2024 році у ДПУ «МДЦ Артек»

01

ДО УВАГИ БАТЬКІВ !

Слобожанська селищна рада інформує про можливість оздоровлення та відпочинку дітей Слобожанської громади віком від 7 до 18 років за рахунок бюджетних коштів у 2024 році у ДПУ «МДЦ Артек».

Детальніше...

ОГОЛОШЕННЯ   для мешканців, які проживають у приватному секторі сел. Слобожанське

Якщо Ви потребуєте дров’яну піч з димоходом, Ви маєте можливість її отримати безкоштовно.

В першу чергу печі будуть надаватися сім’ям у  складі яких зареєстровані особи з інвалідністю І-ІІ групи чи особи з інвалідністю ІІІ групи, яким 60+ років.

Необхідно до 26.04.2024 року надати до селищної ради (вул. Миру, 7, приймальня):

  • заяву довільної форми;
  • ксерокопію паспорту заявнику (перша сторінка та сторінка з реєстрацією), ксерокопію коду ;
  • сім’ї у складі яких зареєстровані особи з інвалідністю І-ІІ групи чи особи з інвалідністю ІІІ групи, яким 60+ років ксерокопію паспорту особи з інвалідністю (перша сторінка та сторінка з реєстрацією), ксерокопію його довідки МСЕК про групу інвалідності;
  • якщо особа ВПО - додатково ксерокопію довідки про взяття на облік ВПО.

Примітка:

- кількість печей обмежена.

З 23.04.2024 по 26.04.2024, 29.04.2024 року будуть проводитись профілактичні щеплення собак та котів проти сказу в населеному пункті: с. Шелудьківка

Title

Чугуївське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області повідомляє, що з метою профілактики сказу в домашніх тварин фахівцями Зміївської районної дільниці ветеринарної медицини Харківської обласної державної лікарні ветеринарної медицини з 23.04.2024 по 26.04.2024, 29.04.2024 року будуть проводитись профілактичні щеплення собак та котів проти сказу в населеному пункті: с. Шелудьківка.

Детальніше...

Про встановлення розмірів разової грошової виплати до Дня Незалежності України, передбаченої Законами України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” і “Про жертви нацистських переслідувань”, у 2024 році

Title

З метою здійснення разової грошової виплати до Дня Незалежності України ветеранам війни, особам, на яких поширюється дія Законів України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” і “Про жертви нацистських переслідувань”, Кабінет Міністрів України Урядом прийнято постанову від 02 квітня 2024 року №369.

Детальніше...

14 квітня поблизу села Мартове Чугуївського району 64-річний чоловік підірвався на міні.


За попередніми даними, під час риболовлі чоловік наступив на протипіхотну міну та підірвався. Зі множинними уламковими пораненнями правої ноги в тяжкому стані бригадою екстреної медичної допомоги його шпиталізували.

Рішенням місцевої комісії з питань техногенно - екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Слобожанської селищної ради (протокол №1 від 15.03.2024 року) прийнято рішення заборонити відвідування населенням місць масового відпочинку на водних об'єктах Слобожанської селищної територіальної громади протягом купального сезону 2024 року через воєнний стан  у зв’язку із можливою наявністю вибухонебезпечних предметів на пляжах та/або на дні акваторії відповідних водних об’єктів.

Не нехтуйте забороною! Небезпека може бути на кожному кроці! Бережіть себе та своїх близьких!