Proekt rishen

1. Про внесення змін до рішення III сесії Слобожанської селищної ради VIII скликання від 22.12.2020 року №56 - VIII «Про селищний бюджет на 2021 рік».

Текст проєкту рішення

Супровідна записка до рішення XІ сесії VIII скликання Слобожанської селищної ради від __травня 2021 р. №__-VIIІ «Про внесення змін до рішення ІІІ сесії VІII скликання Слобожанської селищної ради від 22 грудня 2020 року № 56 - VІII «Про селищний бюджет Слобожанської селищної ради на 2021 рік» та додатків до нього

2. Про внесення змін та доповнень до Заходів на 2021 рік до Програми розвитку охорони здоров’я на території Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.

Текст проєкту рішення

3. Про внесення до Заходів на 2021 рік до Програми соціального захисту населення Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.

Текст проєкту рішення

4. Про внесення змін та доповнень до рішення III сесії Слобожанської селищної ради VIII скликання від 22.12.2020 року № 70 - VIII «Про затвердження Програми фінансової підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлових товариств Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки».

Текст проєкту рішення

5. Про схвалення проекту додаткового договору про співробітництво територіальних громад.

Текст проєкту рішення

6. Про призначення директора комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області.

Текст проєкту рішення

7. Про призначення на посаду директора Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області.

Текст проєкту рішення

8. Про оптимізацію мережі закладів загальної середньої освіти Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області.

Текст проєкту рішення

9. Про затвердження Передавальних актів (земельних ділянок) з комунальної власності Нижньобишкинської, Лиманської, Шелудьківської, Геніївської та Скрипаївської сільських рад до комунальної власності територіальної громади Слобожанської селищної ради.

Текст проєкту рішення

10. Про надання згоди на прийняття та прийняття з комунальної власності Зміївської територіальної громади у комунальну власність територіальної громади Слобожанської селищної ради нежитлової будівлі за адресою: Харківська область, Чугуївський район, с. Геніївка, вул. Молодіжна, буд. 1 в.

Текст проєкту рішення

11. Блок земельних питань.

Текст проєкту рішення