vikonkom

ПИТАННЯ, ВКЛЮЧЕНІ ДЛЯ РОЗГЛЯДУ НА

ЗАСІДАННІ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

СЛОБОЖАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

 21 лютого 2024 рік

Рішення виконавчого комітету №72 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 26.10.2023р. №377 «Про встановлення Зміївської ТЕС ПАТ «Центренерго» тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послуг з постачання теплової енергії і гарячої води».

Рішення виконавчого комітету №72
Рішення виконавчого комітету №73 Про схвалення проєкту рішення ХLVIІI сесії VIII скликання Слобожанської селищної ради «Про внесення змін до рішення XLVI сесії VIII скликання Слобожанської селищної ради від 21 грудня 2023 року №1935-VIII «Про бюджет Слобожанської селищної територіальної громади на 2024 рік».
Рішення виконавчого комітету №73
Рішення виконавчого комітету №74 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради Заходів на 2024 рік до комплексної Програми «Молодь Слобожанської громади» на 2024-2025 роки.
Рішення виконавчого комітету №74
Рішення виконавчого комітету №75 Про внесення змін до Заходів на 2024 рік до Програми земельних відносин, раціонального використання та охорони земель по Слобожанській селищній раді на 2021-2025роки.
Рішення виконавчого комітету №75
Рішення виконавчого комітету №76 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради внесення Змін до Заходів на 2024 рік до Програми соціального захисту населення Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
Рішення виконавчого комітету №76
Рішення виконавчого комітету №77 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради внесення Змін до Заходів на 2024 рік до Програми розвитку охорони здоров’я на території Слобожанської селищної ради на 2021 -2025 роки.
Рішення виконавчого комітету №77
Рішення виконавчого комітету №78 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради внесення Змін до Програми місцевих стимулів для медичних працівників закладів охорони здоров’я Слобожанської селищної ради на 2023 -2025 роки.
Рішення виконавчого комітету №78
Рішення виконавчого комітету №79 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради Заходів на 2024 рік до Програми місцевих стимулів для медичних працівників закладів охорони здоров’я Слобожанської селищної ради на 2023 -2025 роки.
Рішення виконавчого комітету №79
Рішення виконавчого комітету №80 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради змін та доповнень до Програми енергозбереження та благоустрою територій населених пунктів Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
Рішення виконавчого комітету №80
Рішення виконавчого комітету №81 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми енергозбереження та благоустрою територій населених пунктів Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
Рішення виконавчого комітету №81
Рішення виконавчого комітету №82 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради змін та доповнень до додатку до Програми природоохоронних заходів Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки Напрями діяльності, завдання і заходи на 2024 рік.
Рішення виконавчого комітету №82
Рішення виконавчого комітету №83 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради Програми часткового відшкодування витрат громадянам Слобожанської селищної територіальної громади, які відновили пошкоджені внаслідок російської військової агресії вікна у житлових приміщеннях на 2024 рік.
Рішення виконавчого комітету №83
Рішення виконавчого комітету №84 Про схвалення та затвердження проєкту рішення Слобожанської селищної ради «Про внесення змін до місцевої цільової Програми розвитку цивільного захисту Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки».
Рішення виконавчого комітету №84
Рішення виконавчого комітету №85 Про схвалення та затвердження проєкту рішення Слобожанської селищної ради «Про затвердження Заходів на 2024 рік до Програми підтримки підрозділів Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ України, територіальної оборони, добровольчих та інших військових формувань Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області на 2023-2025 роки».
Рішення виконавчого комітету №85
Рішення виконавчого комітету №86 Про затвердження бланків довідок багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї.
Рішення виконавчого комітету №86
Рішення виконавчого комітету №87 Про затвердження інформаційних та технологічних Карток адміністративних послуг у сфері земельних відносин, які надаються через відділ Центру надання адміністративних послуг Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області.
Рішення виконавчого комітету №87
Рішення виконавчого комітету №88 Про затвердження інформаційних та технологічних Карток адміністративних послуг відділу ЖКГ, благоустрою, транспорту, містобудування та архітектури Слобожанської селищної ради, які надаються через відділ Центру надання адміністративних послуг Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області.
Рішення виконавчого комітету №88
Рішення виконавчого комітету №89 Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, які надаються через службу у справах дітей Слобожанської селищної ради.
Рішення виконавчого комітету №89
Рішення виконавчого комітету №90 Про внесення змін до додатку 1 рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради від 20.09.2023 року № 308 «Про утворення Координаційного центру підтримки цивільного населення при виконавчому комітеті Слобожанської селищної ради».
Рішення виконавчого комітету №90
Рішення виконавчого комітету №91 Про утворення Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області та затвердження її Положення.
Рішення виконавчого комітету №91
Рішення виконавчого комітету №92 Про погодження Комунальному підприємству «Зміїв-сервіс» Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області коригуючого коефіцієнту обсягу споживання послуг з централізованого водопостачання за розрахунковий період грудень 2023 року для споживачів населеного пункту с. Лиман Слобожанської територіальної громади Чугуївського району Харківської області.
Рішення виконавчого комітету №92
Рішення виконавчого комітету №93 Про створення робочої групи з питань оптимізації закладів загальної середньої освіти Слобожанської селищної ради.
Рішення виконавчого комітету №93
Рішення виконавчого комітету №94 Про затвердження актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню на території населених пунктів Слобожанської селищної територіальної громади.
Рішення виконавчого комітету №94
Рішення виконавчого комітету №95 Про зміну/коригування адреси для упорядкування нумерації об’єктів нерухомого майна.
Рішення виконавчого комітету №95
Рішення виконавчого комітету №96 Про зміну/коригування адреси для упорядкування нумерації об’єктів нерухомого майна.
Рішення виконавчого комітету №96
Рішення виконавчого комітету №97 Про зміну/коригування адреси для упорядкування нумерації об’єктів нерухомого майна.
Рішення виконавчого комітету №97
Рішення виконавчого комітету №98 Про передачу квартири в приватну власність громадянці ***
Рішення виконавчого комітету №98
Рішення виконавчого комітету №99 Про взяття на квартирний облік.
Рішення виконавчого комітету №99
Рішення виконавчого комітету №100 Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
Рішення виконавчого комітету №100
Рішення виконавчого комітету №101 Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
Рішення виконавчого комітету №101
Рішення виконавчого комітету №102 Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
Рішення виконавчого комітету №102
Рішення виконавчого комітету №103 Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
Рішення виконавчого комітету №103
Рішення виконавчого комітету №104 Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
Рішення виконавчого комітету №104
Рішення виконавчого комітету №105 Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
Рішення виконавчого комітету №105
Рішення виконавчого комітету №106 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради «Про міждисциплінарну команду з питань організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах» від 19.08.2021 р. № 300.
Рішення виконавчого комітету №106
Рішення виконавчого комітету №107 Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав ******.
Рішення виконавчого комітету №107
Рішення виконавчого комітету №108 Про надання дозволу на вчинення правочину щодо нерухомого майна, укладання договору купівлі-продажу будинку, де зареєстровані малолітні діти.
Рішення виконавчого комітету №108
Рішення виконавчого комітету №109 Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування ****
Рішення виконавчого комітету №109
Рішення виконавчого комітету №110 Про звільнення від здійснення повноважень опікуна/піклувальника над дітьми-сиротами.
Рішення виконавчого комітету №110