vakcine

 

        Пункт вакцинації працює в амбулаторії загальної практики сімейної медицини смт. Слобожанське за адресою: вул. Оздоровча, буд. 2, телефон: 5-25-60.

Режим роботи з 8.00 год до 14.00 год.

(понеділок-п’ятниця), з 8.00 год. до 12.00 год.

(субота), вихідний день: неділя.

 

В наявності вакцини: CoronaVac, Pfizer, Moderna. У неділю мешканці можуть вакцинуватися у чергового лікаря, який працює за цією ж адресою, але у неділю використовується лише вакцина в однодозних флаконах (CoronaVac).

         Жителі інших населених пунктів громади також мають змогу вакцинуватися у амбулаторіях загальної практики сімейної медицини за графіком роботи сімейних лікарів:

Амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Номер стаціонарного

телефону

1.                  

АЗПСМ с. Геніївка

76-2-85

2.              

АЗПСМ с. Лиман

71-2-77

3.              

АЗПСМ с. Н. Бишкин

62-2-16

4.              

АЗПСМ с. Скрипаї

73-1-24

5.              

АЗПСМ с. Шелудьківка

76-5-52

6.              

АЗПСМ сщ. Донець

72-2-35

Громадяни віком старше 60 років, в тому числі громадяни,  які через стан здоров’я не можуть самостійно пересуватися, можуть скористатися послугами (безкоштовними) мобільних бригад з вакцинації за своїм місцем проживання. Для цього необхідно зателефонувати до амбулаторії загальної практики сімейної медицини за місцем проживання та залишити заявку.

Мобільні бригади з вакцинації, які виїздять на вакцинальну сесію до групи людей, можуть використовувати для щеплення будь-яку наявну в них вакцину від COVID-19. Для вакцинації окремих маломобільних громадян використовується лише вакцина в однодозних флаконах при умові дотримання всіх правил безпеки.