infpov

 01 1

Обережно дифтерія!

Title

Дифтерія — це гостре інфекційне захворювання, що характеризується головним чином, ураженням ротової частини глотки та дихальних шляхів, рідше – шкіри. Також, при інфікуванні можуть розвиватися фібринозне запалення в місці проникнення збудника, явища загальної інтоксикації й токсичне ураження серця, судинної та нервової систем, нирок.

Детальніше...

Інформація щодо наявності лікарських засобів станом на 22.04.2024

Medical

Детальніше...

Інформація щодо Урядової грантової програми для розвитку тепличного господарства та садівництва

Інформ лист гранти теплиці ОДА 2024 min

Детальніше...

Інформування про Національну стратегію сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2021-2026 роки та необхідністю ознайомитися з нею

post 6

Указом Президента України від 27 вересня 2021 року № 487/2021 затверджено Національну стратегію сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2021-2026 роки.

Детальніше...

Що таке «участь громадськості», «залучення громадськості», рівні та навіщо це потрібно?

post 1

Інтегруючи різні підходи та трактування, поняття «громадська участь» можна визначити як систему дій, методів, інструментів та механізмів (об’єднаних логікою відповідного алгоритму) участі громадян у визначенні та вирішенні їхніх проблем та адвокації інтересів у громаді.

Детальніше...

Програма екстреної підтримки засобів до існування

logo

Представництво «Естонської ради у справах біженців» в Україні розпочинає реалізацію «Програми екстреної підтримки засобів до існування». Мета програми: надання доступу до засобів для існування вразливим домогосподарствам, що постраждали внаслідок збройного конфлікту, створення нових джерел доходу та підтримка людей у досягненні прожиткового мінімуму.

Детальніше...

Можливість отримати дров'яну піч з димоходом

Ogoloshenja

ОГОЛОШЕННЯ

для мешканців, які проживають у приватному секторі сел. Слобожанське та в складі зареєстрованих є інваліди І-ІІ групи чи інваліди ІІІ групи, яким понад 60 років.

Детальніше...

Відбулася зустріч команди «U-LEAD з Європою» з представниками Слобожанської та Донецької селищних рад

01

18 квітня 2024 року відбулася зустріч команди «U-LEAD з Європою» з представниками Слобожанської та Донецької селищних рад. В рамках зустрічі обговорювалися питання щодо результатів та можливості подальшої співпраці територіальних громад з U-LEAD.

Детальніше...

По території Слобожанської селищної територіальної громади прокладено міжнародні та міжміські волоконно-оптичні лінії зв’язку державного значення, по яким здійснюється передача даних, робота мережі Інтернет, урядовий, мобільний та міжміській зв’язки

Останнім часом спостерігається тенденція збільшення кількості пошкоджень комунікаційних мереж сторонніми організаціями при проведенні ними земляних та будівельних робіт через недотримання вимог Правил охорони ліній електрозв’язку та Умов проведення робіт у межах охоронних зон кабельних і повітряних ліній електрозв'язку.

Пошкодження комунікаційних мереж наносить шкоду інтересам держави, може привести до втрати управління державними органами влади на місцях, порушити взаємодію в роботі силових відомств та функціонування фінансових установ, позбавляє можливості інформування населення про надзвичайні ситуації, а також приводить до відсутності сервісів у споживачів телекомунікаційних послуг.

Детальніше...

L сесія Слобожанської селищної ради VIII скликання

Sesija

від 16 квітня 2024 року

Детальніше...