IMG 7392

До Міжнародного жіночого дня в Слобожанському Палаці культури пройшов театралізований концерт "Кафе у Лукавого"!

Як завжди при вході в зал для глядачів від Комсомольської селищної ради були вручені квіти всім жінкам! І, як тільки атмосфера була наповнена кольоровими квітами, глядачі були готові до перегляду, але вже чогось нового.

Комсомольський селищний голова Дмитро Діхтяр привітав жінок з Міжнародним жіночим днем, зазначивши їх здатність все встигати, залишаючись при цьому гарними і чарівними!

Цього року учасники театрального колективу "Чародії": Дмитро Цапко, Олена Лук'янова, Андрій Ткач, Марина Адамович та головний персонаж театралізованого концерту Лукавий - Руслан Цимбал, показали глядачеві цікавий хід подій.

Ніхто, ніхто не повинен знати, що між чоловіком і дружиною відбувається, коли вони люблять один одного. Любов - Божа таємниця і від всіх очей чужих повинна, бути закрита, що б там не сталося.

Так ось, часто лаючись люди не контролюють свої висловлювання посилаючи один одного до "біса"... А коли чоловік і дружина не чують один одного, їх чує ЛУКАВИЙ!!! Щоб розсудити чоловіка та жінку, той самий Лукавий пропонував глядачам поспостерігати за собою з боку!

Щоб було цікаво спостерігати за подією, учасники художньої самодіяльності Слобожанського Палацу культури, прикрасили свято концертними номерами!

У концерті приймали участь: танцювальний колектив «Анкор», зразковий дитячий оркестр народних інструментів, вокальний ансамбль «Казка», студія сучасного танцю «Мириденс», ансамбль «Веселі ложкарі», клуб спортивно бального танцю «Віват», танцювальний колектив «Джампіки», дитяча естрадно вокальна студія «Ластівка», соліст ПК Віктор Кузьмін, та танцювальний проект «Прайд».

Дорогі жінки, кохайте і будьте коханими!!!