мініпроєкти

?21 січня 2020 року Харківською обласною радою було оголошено конкурс мініпроєктів розвитку територіальних громад "Разом у майбутнє" у 2020 році.

Комсомольською селищною радою спільно з громадськими організаціями були розроблені та подані мініпроєкти (проєкти спрямовані на розвиток та благоустрій території селищної ради):

?"Скейт-парк - можливість підкорення нових вершин у спорті", конкурсант - ГО СК "Енергетик-Центренерго". ? Мета - створення у парку скейт- майданчику.

?"Спорт у будь-який час та без обмежень з майданчиком STREET WORKOUT", конкурсант - ГО "ЗРСО Самбо". ?Мета - створення у парку селища спортивно- гімнастичного майданчику.

?"Надійний карниз - безпека та комфорт для творчості", конкурсант - БО "Дитячий центр ЗДОНІ". ?Мета - проведення ремонту аварійного карнизу Слобожанського селищного Палацу культури.

?"Садочок - простір дружній до дитини - 2", конкурсант - батьківська рада Слобожанського ЗДО 7. ? Мета - доукомплектування програмного комплексу "Живий звук", який розрахований на надання освітніх послуг дітям з інклюзією.

?"Музей - пам'ять поколінь для нащадків", конкурсант - ГО ВПО "Орієнтир". ?Мета - створення музею в смт. Слобожанське.

?" Цоколь - основа будинку, будинок - основа родини, родина - основа держави", конкурсант - ОСББ "Оксамит". ?Мета - проведення ремонту цоколя та відмостки будинку 16 по вул. Спортивна.

??Для нашої громади - це можливість залучення додаткового фінансування з обласного бюджету та реалізацію цих цікавих і соціально значущих ініціатив.

Вболіваємо за наші мініпроєкти та сподіваємося на їх перемогу!