20190810 091100

Комсомольською селищною радою з 2016 року заснований селищний конкурс на кращу прибудинкову територію. По результатам цього конкурсу, який підводиться на День селища, жителі будинків з кращої прибудинкової території, яка стала краща та доглянута завдяки праці жителів, а не комунальних служб, отримують сертифікат на благоустрій подвір’я  на суму до 50 тис. грн.

Ці кошти можуть використовуються на встановлення дитячого або спортивного майданчика, або щось інше – це вирішують самі жителі. По результатам конкурсу за 2016 – 2018 роки сертифікати на благоустрій прибудинкової території отримали ініціативні групи будинків:

- № 20 по вул. Спортивній та № 7 по вул. Лермонтова - на встановлення дитячого майданчика;

- № 8, 10 по вул. С.Закори та № 18 по вул. Ціолковського – на будівництво футбольного міні-поля;

- № 11 та 13 вул. Спортивна - на встановлення дитячого майданчика;

- № 24 та 28 вул. Ціолковського на встановлення дитячого майданчика;

- № 11 по вул. Будівельна на встановлення спортивного майданчика;

- № 12 по вул. Енергетиків на встановлення дитячого майданчика;

- № 15, №17 по вул. Ціолковського та № 16 по вул. С. Закори на встановлення дитячого майданчика.

Цього року вирішили взяти участь в конкурсі жителі будинків № 15 та № 17, які розташовані по вул. Лермонтова, вони само організувалися та  влаштували суботник по приведенню території, що розташована між їхніми будинками, в належний стан. На свій суботник вони запросили Комсомольського селищного голову Д. Діхтяря.

Дмитро Миколайович Діхтяр разом із своїм заступником М.М. Дубнюк взяли активну участь у суботнику.

Шановні жителі селища, якщо Ви хочете взяти участь в конкурсі Вам необхідно само організуватися та  своєю громадою зробити свою прибудинкову територію найзатишнішим  місцем селища,  повідомляйте селищну раду про заплановані Вами заходи.