title

У Слобожанському Палаці культури 11 серпня 2019 році відбулися урочисті заходи та святковий концерт, присвячений Дню будівельника. З професійним святом усіх присутніх привітав Комсомольській селищний голова Дмитро Миколайович Діхтяр.

Відповідно до розпорядження Комсомольського селищного голови, за багаторічну сумлінну працю, відданість справі, особистий внесок у роздубову смт. Слобожанське та з нагоди Дня будівельника були висловлені  подяки ветеранам – пенсіонерам:

  1. Діхановій Надії Олексіївні
  2. Бондарцову Федору Івановичу
  3. Заходяченко Ларисі Михайлівні
  4. Іноземцевій Надії Митрофанівні
  5. Бойчук Владимірі Михайлівні
  6. Слюсарєвій Марії Іванівні
  7. Красновій Лідії Петрівні
  8. Уханьовій Антоніні Василівні
  9. Шумаріну Анатолію Миколайовичу
  10. Єфременковій Любові Іванівні
  11. Зінченко Вірі Никифорівні
  12. Чаплику Миколі Тимофійовичу
  13. Зінов’єву Сергію Олексійовичу.

Діхтяр Д.М. вручив вказаним громадянам подяки та цінні подарунки.

З вітальним словом також виступив голова ради ветеранів Комсомольської селищної ради Олександр Володимирович Ребров.

У концерті взяли участь народний вокальний ансамбль «Осінні барви», «Смерекова хата», солісти Палацу культури Ірина Ворошило, Анатолій Калінін, Анатолій Тютюник, Ілля Фігалюк, та учасник поетичного клубу «Теплі вечори»  Сергій Щербак з донькою Алісою. 

Комсомольська селищна рада висловлює подяку Федоровій Н.С.- члену ради ветеранів Комсомольської селищної ради, Сєрік О.О. – бібліотекарю Слобожанської бібліотеки,  Лобач Н.О.- керівнику поетичного клубу «Теплі вечори» та Бунькову І.В. – учаснику поетичного клубу «Теплі вечори у підготовці заходу.

Від щирого серця вітаємо жителів з Днем будівельника! Бажаємо фундаментального щастя в житті, приголомшливою архітектури думки і почуття, вдалих проектів і високих колон успіху! Щиро бажаємо - цеглинка за цеглинкою будувати міцну стіну свого щастя, при цьому зберігаючи гармонію душі і добре здоров'я!