IMG 4670

Найактуальнішою темою на сьогоднішній день є благоустрій нашого селища. Від благоустрою території залежить загальне враження всього селища.

18.05.2019 року в 8.30 Комсомольською селищною радою проводився День довкілля з благоустрою територій селища Слобожанське. В даних заходах приймали участь працівники селищної ради, КП «Комунальник», КП КЗ «Слобожанський селищний Палац культури», ГО СК «Енергетик-Центенерго». Також були запрошені мешканці сел. Слобожанське взяти участь в даній акції.

Під час проведення Дня довкілля були пофарбовані дитячі майданчики, огорожі, відремонтовані лавки, прибрана територія по  вул. Енергетиків (колишня зупинка громадського автотранспорту), відремонтовані та пофарбовані малі архітектурні форми на стадіоні та в центрі селища.

Нажаль тільки чотири мешканці нашого селища  відгукнулись на запрошення та прийняли участь в даному заході .

Також хочеться відзначити мешканців ОСББ «ТЕМ», які пофарбували дитячий майданчик біля своїх житлових будинків в кварталі № 12.

В черговий раз звертаємося до всіх мешканців селища Слобожанське з проханням підтримувати в належному стані прибудинкову територію,  дитячі та спортивні майданчики, на яких проводять вільний час діти нашого селища, а також приймати участь в заходах  селищної ради з благоустрою селища Слобожанське.